Deerma Nešiojamas Mini Vaisių Sulčiaspaudė, Virtuvė, Elektrinis Maišytuvas Kapsulės Formos, Galingas Elektros Sulčių Taurė

Deerma Nešiojamas Mini Vaisių Sulčiaspaudė, Virtuvė, Elektrinis Maišytuvas Kapsulės Formos, Galingas Elektros Sulčių Taurė

w162064

Nauja

Yra sandėlyje

€16.80 €15.80
Vnt.

Žymos: xiaomi youpin, deerma batų džiovintuvas, deerma xiaomi, huohou peilis, filtruoti sulčiaspaudė, mini šluotelė, leagoo m9, maisto maišytuvas, pinlo xiaomi taurė, dalys deerma f600.

Aprašymas :

Deerma DEM-NU01 Nešiojamas Mini Vaisių Sulčiaspaudė, Virtuvė, Elektrinis Maišytuvas Mini Kapsulės Formos, Galingas Elektros Sulčių Taurė - Mielas Forma Sukurta kaip kapsulė, sulčiaspaudė yra žavinga ir akį traukiantis.Jums bus meilė jį taip greitai, kaip jūs matote jį. - Mažas Dydis skersmuo 77mm ir 178mm aukštas, ši sulčiaspaudė yra beveik tokio pat dydžio kaip 5.0 colių smartfon, ir jis neužima daug vietos. - Lengvas Ir Nešiojamų Tik 360g svoris, nunešti, ir net 4 metus, mažas vaikas gali pakelti jį per silikoninė rankena, dirželis. - Galingas Juicing Funkcija 4-peilis galingas juicing veikimo daro sulčių kokteilis, Šerbetas ir kūdikių maistą greitai ir naują kelią. - Įkrovimo Baterija (akumuliatorius sulčiaspaudė gali būti įkrauti per maitinimo banko ar automobilinį įkroviklį, todėl jūs galite daryti sultis bet kuriuo metu norite. - Lengva Operacija Įdėti sudedamųjų dalių ir spustelėkite, ir tada laukti šviežios sultys. - Saugi Medžiaga, Ekologiškas PC medžiagos yra tos pačios klasės kaip kūdikių buteliukai.Jis yra saugus ir nekenksmingas jūsų sveikatai.

Specifikacija :

Prekės Deerma Modelis DEM-NU01 Medžiagos PC Spalva Balta Svoris 360g Dydis 178 x 77 mm Talpa 300ml Galia 45W Įtampa 5V Baterija 1200mAh Baterija Laiko Apie 3 Valandas Sukti Greičio 18000rpm Menčių Skaičius, 4 VNT.

DUK :

1. Kiek puodelių sulčių aš galiu padaryti?Jūs galite padaryti 6 puodeliai, kai sulčiaspaudė yra visiškai įkrautas.Prašome atkreipti dėmesį, kad darbo aplinka gali turėti įtakos jų veikimui. 2. Galiu plauti sulčiaspaudė po jį naudoti?Taip, žinoma.Sulčiaspaudė skirta skalbti kūno. 3. Aš esu susirūpinęs nuotėkio, kai aš įdėti mano krepšys.Ji yra nepralaidi vandeniui?Taip.Sulčiaspaudė butelis yra sandarus ir nepralaidi vandeniui.

Komplektą Sudaro :

1 x Sulčiaspaudė

1 x USB Kabelis

1 x Šepetėlis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai