Balta Poli Voką Pašto Maišelį Plastiko Laivybos Kišenėje Pašto Wrap Lipni Pristatymo Pakavimo Kurjerių Vandeniui Dovana Logotipas

Balta Poli Voką Pašto Maišelį Plastiko Laivybos Kišenėje Pašto Wrap Lipni Pristatymo Pakavimo Kurjerių Vandeniui Dovana Logotipas

w15378

Nauja

Yra sandėlyje

€44.73 €27.28
Vnt.

Žymos: raštuotas kurjerių krepšys, custom poli mailer, urmu pakavimo krepšiai, specializuotų pašto pakuotė, 128 gb ssd, vintage drabužių kinija, oem poli siuntėjus, krepšys paštas, custom mailer, poli mailer plastiko laivybos krepšiai skaidrus.

Logotipą.Atspausdinta iš 1 maišelis.

Pavadinimas: Balta nauja medžiaga pašto kurjerių krepšys

spalva: Balta

Medžiaga: naujas PE medžiagos

Tinka pramonės šakose: e-parduotuve, greitas pristatymas, internetinių parduotuvių ir pan.

Panaudojimas: express siuntinių pakavimas, pašto pakuotės.Naudojamas kaip kurjeris, krepšiai, neperšlampami maišai, siuntinių krepšiai, pašto maišai, drabužiai, krepšiai, ir t. t.

Storis: dvipusis storis 12 laidai

Sandarinimo tipas: klijuoti juosta, laikykis tvirtai, lipnios juostelės yra žalingos ir jų negalima suplėšyti po klijavimo.Po ašarojimas atidaryti, maišas buvo sunaikinta.Saugumo gerinimo laiškus.

Taikymo sritis: pašto paketą, skubių siuntų, e-komercijos, laivybos paketas, vidinis krepšys kai kurie produktai, ir tt.ck tvirtai, lipnios juostelės yra žalingos ir jų negalima suplėšyti po klijavimo.Po ašarojimas atidaryti, maišas buvo sunaikinta.Saugumo gerinimo laiškus.

Taikymo sritis: pašto paketą, skubių siuntų, e-komercijos, laivybos paketas, vidinis krepšys kai kurie produktai, ir tt.

Produkto savybes: traukti sunku, stiprus ištvermė; traukti sunku ant šono, sandarinimo briauna yra įmonė, ne lengva sugadinti.Dėvėjimuisi atsparios ir ne taip lengva nutraukti.Stiprus guolių pajėgumą.Geras atsparumas vandeniui.Sandarinimo juostos yra labai klampus.Krepšys yra neskaidri ir yra lygi kūno.

Norėdami tinkinti logotipas.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai