Kalėdų Eglutė Laikymo Krepšys, Atsparus Vandeniui Oksfordo Audinys Didelis Medis Konteinerių Cilindro Dirbtinės Kalėdų Eglutės Saugojimo Maišelis

Kalėdų Eglutė Laikymo Krepšys, Atsparus Vandeniui Oksfordo Audinys Didelis Medis Konteinerių Cilindro Dirbtinės Kalėdų Eglutės Saugojimo Maišelis

w84168

Nauja

Yra sandėlyje

€26.28 €18.39
Vnt.

Žymos: laikymo sistemos, įrankių krepšys professional open, elektros įrankių krepšys profesinės, kalėdų eglutė bakas, mėlyna laivybos konteinerių, krepšys audinys, jumbo kalėdų eglutė saugojimo krepšys, dirbtinės kalėdų eglutės saugojimo krepšys home depot, krepšys medis, didelis kalėdų eglutė saugojimo dėžutė.

Savybės:

1. Kalėdų Saugojimo Maišai: Po Kalėdų, Kalėdų eglutė saugojimo maišeliai padės išlaikyti jūsų medžiai ir girliandas, tvarkinga, lengvai ir greitai.Tai Kalėdų maišelis gali sutaupyti laiko, sutaupyti problemų, sutaupyti vietos ir išvengti painiavos.

2. Tvirtas ir Patvarus: Kalėdų eglutė talpykla yra pagaminta iš negabaritinių ir patvarus Oksfordo audinys su patvariais užtrauktukas, stiprus, patvarus ir plėšimui atsparus.Ir krepšys yra patvaresni nei plastikinės sandėliavimo krepšiai, ir krepšys gali apsaugoti dirbtinės Kalėdų eglutės bei girliandomis nuo dulkių, pelėsių ir drėgmės.

3. Lengva Nešti: Kalėdų eglutė saugojimo krepšys yra įrengta pora stipri ir patvari, sustiprinta rankenos, kuri yra paprasta naudoti.Yra 2 užtrauktukai, kad gali būti lengvai pridedamas prie saugojimo krepšys.Jokių surinkimo nereikia.Tiesiog įdėti medžio arba garliava į maišą.

4. Puikus Dydis: dydis Kalėdų eglutė saugojimo krepšys yra apie 36*36*122cm/14.17*14.17*48.03 į.Krepšys yra pakankamai didelis, kad turėti dirbtinės Kalėdų eglutės.Ir ji taip pat gali apsaugoti medžius nuo dulkių, jei laikomas, pavasarį ir vasarą.

5. Lengva Valyti: krepšys, lengvai valoma, kuris yra pagamintas iš greito džiovinimo medžiaga.Ir jūs galite sunaikinti maišas švaraus arba galite švarų maišelį su drėgnu skudurėliu.Išdžiovinkite maišelį, gerai vėdinamoje vietoje.Ir krepšys ateina su saugojimo krepšys lengvai saugojimo.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Dirbtinis Medis Saugojimo Krepšys

Medžiaga: Vandeniui Oxford medžiaga

Dydis: apie 36*36*122cm/14.17*14.17*48.03 į

Naudojimas: Kalėdų eglutė saugojimo, lauko kempingas saugojimas

Pakavimo Sąrašas:

1*Saugojimo Krepšys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai