Šiaurės Stiliaus Geležies Vaisių Dubuo Krepšelį Metalinės Vielos Vaisių Užkandis Dėklas Rose Aukso Saugojimo Savininkui Ir Virtuvės, Namų Puošybai

Šiaurės Stiliaus Geležies Vaisių Dubuo Krepšelį Metalinės Vielos Vaisių Užkandis Dėklas Rose Aukso Saugojimo Savininkui Ir Virtuvės, Namų Puošybai

w111993

Nauja

Yra sandėlyje

€13.44 €8.60
Vnt.

Žymos: krepšelis vielos, didelis vaisių krepšelis metalo, oro valytuvas tualete, plakatas šiaurės stiliaus virtuvė, skandinavijos, nerūdijančio plieno tinklelio, dubuo, skalbimo metalo skalbinių krepšį, metalų krepšelio, vaisių metalo, vasi šiaurės stilius.

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: Tas, kuris yra patvarus, ir ji yra Šiaurės stiliaus dėklas, kuris yra matomas paprastas ir elegantiškas dizainas, sklandžios linijos, ir bauda dengimo procesas, geras blizgesio.

2、Patvarus ir Gražus: paviršius yra electroplated, dilimui ir korozijai atsparus, patvarus ir gražus.

3、Platus: padėklas gali būti plačiai naudojamas valgomasis stalai, virtuvės, vonios, virtuvės ir kitų vietų.Supaprastinta forma ir nerūdijančio plieno veidrodis technologijų dėti plokštelės, viena dotacijomis jūsų namų atmosferą Šiaurietiško stiliaus.

4、Bauda Amatų: plokštelės yra matomas paprastas dizainas su sklandžiai linijas.Ir jis pasižymi veidrodis poliravimo procesą, geras blizgesio, kuri yra lengvai valoma, bet ne naudoti sunkiai objektų, tokių kaip valymas kamuolius valyti dėklas, siekdami išvengti braižymo paviršius plokštelę.

5、Geriausia Dovana: graži dovana, namų dekoro.Praktiškai, dekoratyvinis vintage stiliaus laikymo krepšys, kuris gali būti dėvimas su savo asmens apranga ar lovos rėmu.Tinka Valentino Dieną, Jubiliejaus, Gimtadienio, Kalėdų ar Motinos Diena.

Techniniai Duomenys: Pavadinimas: Metalo Vaisių Krepšelis

Medžiaga: Geležies vielos

Stilius: Skandinavijos minimalistinio stiliaus

Spalva: aukso, rose gold"

Pakavimo Sąrašas:

1*Saugojimo Krepšys

Pastaba:

1. Dėl fotografavimo kampas, apšvietimas, ekranas ir daugiau, spalvą, produkto nuotraukoje gali šiek tiek skirtis nuo realių objektų.

2. Dėl apribojimų vadovo kaustytomis geležies procesas, nėra sąnarius ir mažų vietinių dažų nubrozdinimas ir dėvėti randus!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai