2MP HAINAUT 16CH VAIZDO stebėjimo Sistema 1080P TVI CVI NVR DVR 2.0 MP patalpų Baltos spalvos Kupolas CCTV Vaizdo Namo Apsaugos kamerų Sistemos Priežiūros Rinkinys

2MP HAINAUT 16CH VAIZDO stebėjimo Sistema 1080P TVI CVI NVR DVR 2.0 MP patalpų Baltos spalvos Kupolas CCTV Vaizdo Namo Apsaugos kamerų Sistemos Priežiūros Rinkinys

w127045

Nauja

Yra sandėlyje

€506.52 €324.17
Vnt.

Žymos: kontrolės speed dome kameros, būsto speed dome kameros, DVR, vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, hiseeu, dvr kamera ip namuose, ip nvr, 4ch cctv kit, kameros cctv kit, nvr, cctv.

HKIXDISTE-VAIZDO Kamera Sistemos Apžvalga

16pcs HD HAINAUT 2.0 MP VAIZDO Kameros; 16CH HAINAUT 1080P Hibridinis DVR Recorder Stiprus, Tinklo Serverio; Su P2P Debesies Funkcija; parama USB ,Pelės,atsarginę kopiją; Parama "Android", "iphone", "ipad", pc,programavimas, vaizdas; Paramos VGA išvestis&HDMI(1080P); Įrašymo Rezoliucija: 1080P; Su H. 264 Aukšto efektyvumo Vaizdo Suspaudimas; Automatinis Baltos spalvos Balansas,Auto Gain control,atgal šviesos comp; HDD Sąsaja:SATA,Parama tarp 250GB ir 6TB; Kelių kalbų meniu parinktį iki 28 rūšių kalba ;

*Paramos 2.0 MP HAINAUT kameros įėjimas ir HDMI &VGA Išvestis ; *P2P debesies paslaugą, skirtą "Android" / " iOS " mobiliųjų įrenginių nuotolinis peržiūrėti bet kur ir bet kada; *Judesio aptikimo įrašymo.DVR bus pradėtas įrašinėti kai aptikti kažką, kas juda.NE sukelti, jokių užrašų, daugiau protingas ir erdvės taupymo; *el. Pašto signalas ir signalo pranešimo.Kai judėjimo daviklis suveikia, DVR bus automatiškai išsiųsti buzzer garso ir signalizacijos pranešimų į jūsų el. laiškus, įskaitant fotografiją vietoje; *Keli būdai, kaip pasiekti KOMPIUTERYJE, telefone ir mygtukai, gali būti peržiūrėtas pagal AK, Telefono PROGRAMĖLĘ ir IE ,Chrome,Firefox,Safari naršyklę; *Remti 3.5 colio SATA port kietasis diskas, talpa-apie 500G/1T/2T/3T/4TB/5TB/6TB, ir mažiau nei 500G nepalaiko; *Šis DVR numatytasis VGA rezoliucija yra 1280*1024, todėl siūlome jums pasinaudoti ekranas su 1280*1024 ar didesnę rezoliucija 1920*1080 HDMI įprastiniam naudojimui; HAINAUT DVR NVR HVR 5 IN 1,Paramos hainaut kamera ,analoginė vaizdo kamera,ip kamera,TVI Kamera,CVI Kamera;

Įtraukti straipsniai 1 X 16CH HAINAUT 1080P DVR NVR HVR 5 in 1 Skaitmeninis Vaizdo įrašymo įrenginys 16 x HD 2.0 MP/1080P IR-Cut Dieną Naktinio matymo Dome kamerų 16X 65feet(20m) cctv vaizdo kabelį, fotoaparato 4 x 12V 3A maitinimo adapterį fotoaparatams 1 x 12V 3A maitinimo adapteris, skirtas DVR 4X 1 iki 4 galia splitter cable 1 X USB Pelė, DVR 1 X Programinės įrangos CD DVR 1 X Nuotolinio Valdymo DVR be Kietojo Disko įtrauktas !!

VAIZDO stebėjimo Sistema Daugiau Detalis

1.HAINAUT 1080P Aukštos raiškos Ekranas

Aukštos raiškos sąsaja produkcija,Adekvačius online peržiūra,Mobiliojo, nuotolinio,Multi-window ekranas su 1080P Raiška.Kampas bus daugiau didesnis,ir vaizdas bus geriau.

2.Kelis žiūrėjimo funkcijos

Peržiūrėti HDMI Monitorius

Lengvai ekranas vaizdo per HDMI prievadą jūsų kompiuterio monitorius, norint pasinaudoti visomis saugumo sistemos

aiškumo. (HD Laido Nėra Komplekte)

Peržiūrėti TELEVIZORIAUS arba KOMPIUTERIO Monitorių

Kad būtų patogiau, DVR taip pat ateina su VGA ir BNC jungtys standartinė raiška peržiūra funkcijos.

VGA arba BNC RCA kabelis nėra įtrauktas.

3.HAINAUT DVR NVR HVR 5 IN 1

Jūs galite laisvai mėgautis penkių ryšio režimus, su viena multi-funkcija skaitmeninis vaizdo įrašymo įrenginys.HAINAUT(Analoginis High Definition) - tai nauja pažangi technologija home security 5 recordering režimai.jūsų pasirinkimas:Analoginis / Network / TVI / CVI / HAINAUT+Tinklo.Jūs galite gauti HD kokybės video kiekvienu režimu.

4.Nuotolinio peržiūrėti bet kur ir bet kada Peržiūrėti gyvų vaizdo sistemos iš bet kurios vietos ir bet kuriuo metu per jus smarphone, stalo arba KOMPIUTERIO su papildoma P2P technologija, galėsite nuotolinė prieiga prie jūsų sistemos minučių arba mažiau, nr. portforwarding reikia, nuotolinės prieigos dar niekada nebuvo taip lengva!!!

5.Tiesioginių elektroninio pašto įspėjimo Gali nustatyti sritį, kurią norite valdyti,Kai jis suveikia,ji bus siųsti laišką į savo elektroninio pašto adresą ,Jūs galite gauti iš pirmų rankų informaciją ,nesvarbu, kada ir kur esate .

6.Judesio Aptikimo Įrašymo

Ši sistema sukurta taip, kad siųsti laišką įspėtų, bet judesiai aptinkami ir leidžia jums įrašyti tik tada, kai judesio aptinkamas.

7.Lengvai nuotolinio peržiūrėti nustatymas

Paprastas nustatymas , tik 4 veiksmus mobiliajame telefone, žiūrėti, Žiūrėti vaizdo sistemos iš bet kurios vietos ir bet kuriuo metu per jus smarphone, stalo arba KOMPIUTERIO su papildoma P2P technologija, galėsite nuotolinė prieiga prie jūsų sistemos minučių arba mažiau, nr. portforwarding reikia, nuotolinės prieigos dar niekada nebuvo taip lengva!!!

8.Lengva p2p debesis nuotolinio peržiūra

9.Plug and play Lengva naudoti

Cctv saugumo sistemos yra plug and play ,lengva nustatyti,Todėl pakelti lengviau.Nuotolinio peržiūrėti bet kur ir bet kada.

HD Kamera, Daugiau Detalis

1.apžvalga

Naudojant aukštos kokybės jutiklis, vaizdas yra aiškus, švelnus ir aukštos kokybės jutiklis, vaizdas yra aiškus, švelnus;

Parama IR-CUT dviguba filtro jungiklis, dieną ir naktį, siekiant stebėti, spalva nėra iškraipymo.

Analoginis HD HAINAUT vaizdo išvestis;

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai