5MP 4CH CCTV Saugumo kamerų Sistema, DVR Rinkinys HAINAUT Metalo Kulka Naktinio Matymo Vandeniui atsparus Dulkėms Priežiūros Nustatyti Vaizdo Įrašymas

5MP 4CH CCTV Saugumo kamerų Sistema, DVR Rinkinys HAINAUT Metalo Kulka Naktinio Matymo Vandeniui atsparus Dulkėms Priežiūros Nustatyti Vaizdo Įrašymas

w140200

Nauja

Yra sandėlyje

€103.18 €79.45
Vnt.

Žymos: hibridinis fotoaparatas, kamera secur, rinkinys moterims, 1080p hainaut fotoaparatas, 6 vaizdo kamerų sistema, anran nvr, kamera surveil, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, kamera jooan, cctv.

1.Už PAL arba NTSC .mes atsiųsime pagal skirtingų šalių. 2. Standžiojo Disko nėra įtraukti į rinkinius. 3.DVR gali palaikyti iki 4pcs kameros.

Standžiojo disko nėra įtraukta į fotoaparato paketą.Jei jums reikia kietojo disko, jūs galite užsakyti jį spustelėdami toliau

1.5 MP Geriausia, HD Vaizdas, Aukštos Kokybės, Jums bus nustebinti, nuostabiu vaizdo kokybės skaitmeninis 5MP 5MP kameros suteikti 1080P HD raiška, ir filmuoti HD raiška realiu laiku, sklandžiai peržiūros 2.Žr. daugiau ir apsaugoti daugiau 24/7 su ABS plastiko bullet fotoaparatas atsparus oro ir patalpų Domo kamera ir Dienos Nakties kameros Kiekvienas su 3,6 mm objektyvas ir platus 75 Laipsnių žiūrėjimo kampas.Domo fotoaparatas, Pastatytas 24pcs bullet kameros 6pcs matrica galingas IR-LED, naktinio matymo.Apie 20meter Naktinio Matymo Automatiškai Įsijungia, Kai Mažai Šviesos, skaičius. 3. Nuotolinio peržiūra KOMPIUTERYJE ir mobiliuosiuose įrenginiuose ("iPhone" / "Android") nemokamai app gali peržiūrėti išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje .Su gebėjimas matyti visi fotoaparatai gyventi iš bet kur pasaulyje. 4.Smart Įrašymo Režimai& pašto įspėjimą Lengvai tinkinti, kaip ir kai DVR įrašus, kad tiktų jūsų individualius priežiūros reikia.El. pašto įspėjimus, jei pasiūlymas yra aptikta, gaudyti kiekvieną esminis momentas Produkto Suite"

4pcs HAINAUT 5.0 MP metalo vandeniui HAINAUT Kameros 1pcs 4CH HAINAUT DVR 4pcs 20M/58ft BNC Laidai 1pcs 12V/2A power adapter DVR 2vnt 12V/2A power adapter kamerų 2vnt 1--2 power splitter 1pcs pelės kai kurie varžtai 2vnt įspėjimo lipdukas (Dovana) 2vnt HAINAUT 5.0 MP metalo vandeniui HAINAUT Kameros 1pcs 4CH HAINAUT DVR 2vnt 20M/58ft BNC Laidai 1pcs 12V/2A power adapter DVR 1pcs 12V/2A power adapter kamerų 1pcs 1--2 power splitter 1pcs pelės kai kurie varžtai 2vnt įspėjimo lipdukas (Dovana) Super 5MP HD/1080P/720P (2560X1920px / 1920x1080px / 1280x720px) pasirenkamųjų Protingas Judesio Aptikimo & Įspėjimą el. Paštu

Galima įjungti judesio aptikimo perspėjimus,Kai judėjimas yra aptikta stebėsenos srityje, momentiniai paštu bus išsiųstas į jūsų pašto dėžutę bei telefoną automatiškai.Gauti viską, informavo, net esate toli nuo namų.

VGA ir HDMI Išvestis

Jis palaiko VGA/HDMI išėjimas vienu metu.Jūs tik įdėti prietaisą prie TELEVIZORIAUS ar Kompiuterio mėgautis išskirtinėmis aiškaus vaizdo.

Raskite Incidento Vaizdo Įrašas Su Smart Žaisti

Ji veiksmingai econnomized jūsų laiką atkuria vaizdo; Incidento vaizdo įrašus galima rasti ir pažymėti ne kartą su smart atkūrimo funkcija; taigi, galėsite gauti galimybę eiti tiesiai į incidento vaizdo įrašus, o praleidžiant kitus.

Nuotolinio Peržiūra, Bet Kur Ir Bet Kada

Naudojant naujausias Debesų Technologija, Su nemokamu APP, Jūs Galite Nuotoliniu būdu Peržiūrėti ar išmaniaisiais Telefonais, planšetiniais kompiuteriais, Nešiojamojo kompiuterio ar KOMPIUTERIO.Bet kada, bet Kur...Jums žinoti, kad tai, kas vyksta, net jei esate ne aplink.

Mobilaus Telefono Parametras

Paprastas nustatymas , tik 4 žingsniai dėl mobiliojo telefono peržiūra ("Android" ir "iPhone" iOS)

KUR ĮDIEGTI?

Jis gali būti naudojamas įvairiose vietose

Įdiegti ir Prijungti jį

Jis gali būti lengvai ir greitai setup bet kas.Iškart matyti tiesioginį vaizdą, naudodami savo kompiuterį, planšetinį kompiuterį ar telefoną iš bet kur. 4CH 720P/1080P/5M-N HD-HAINAUT DVR Specifikacija Vaizdo suspaudimas: H. 264 Video įvesties/ išvesties: 4CH BNC/ 1CH VGA, 1CH HDMI Audio įėjimas/ išėjimas: 1CH RCA/ 1CH RCA Įrašymas , Peržiūra , Atsarginės kopijos rezoliucija: 720P/1080P USB: 2x USB 2.0 HDD: 1xSATA uosto (Max parama iki 6TB) Kalbomis: rusų, anglų, italų, Portuguses, ispanų, prancūzų, vokiečių ir t.t

HIBRIDINIS Pajėgumų 6-in-1 DVR

Naudoti savarankiškai prisitaikanti technologija, ji palaiko 5 rūšių fotografavimo režimas: XVI Analoginis,HAINAUT,IP,TVI ir CVI.Tai labai lengva prijungti visą sistemą, Nereikia perjungti kamerą režimu ir PAL/NTSC Formatu.

IP67 atsparus Vandeniui

IP66 profesinės apsaugos stebėjimo kamera Lauko/Patalpų naudojimo.Darbo Sąlygos: -20 ~50 , Drėgmė 95% arba mažiau (be kondensacijos)

Mokesčių ir Muito Pirkėjai yra atsakinga už Muitų ir (arba) Mokesčiai, Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis po apmokėjimo.

hipping 1. Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.poligon-1.lt. 2, jei pasirinksite Express pristatymas ir jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje, Fedex/DHL/TNT/EMS, jums reikės mokėti daugiau nei $35 nuotolinio laivybos normos.arba prašome duoti mums naują kitu adresu, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio. 3 patikrinkite, ar jūsų adresas ir kontaktinis numeris yra teisingas, ypač patikrinkite savo pašto kodas Ir miestas yra teisinga informacija, kitaip jūsų paketas bus ne būti iš laivo.Garantija Vienerių metų garantija visiems produktams, bet vienetas, kuris įrodo, kad yra sugedęs, o per garantijos laikotarpį bus remontuojamos nemokamai dalys ar pakeisti.Galutinis naudotojas yra atsakingas už visos transportavimo išlaidos.Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinius ar pasekminius nuostolius, atsiradusius dėl naudojimo.Regeneravimas ir Laipsnio, Mes vertiname jūsų verslą daug.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių įvertinimas.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitiki savimi, kurti savo verslą ir tarnauti jums geriau.Jei nesate patenkintas dėl bet kokios priežasties, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, bendravimas yra daug veiksmingiau nei atidarymo ginčą.Mūsų klientų aptarnavimo ir techninės pagalbos, dės visas pastangas, kad jums pasiūlyti patenkintas sprendimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai