Reolink 8MP Saugumo kamerų Sistema 4K Ultra HD 16ch PoE NVR & 8 VNT PoE IP Kameros, Stebėjimo NVR Kit 3TB HDD RLK16-800D8

Reolink 8MP Saugumo kamerų Sistema 4K Ultra HD 16ch PoE NVR & 8 VNT PoE IP Kameros, Stebėjimo NVR Kit 3TB HDD RLK16-800D8

w136153

Nauja

Yra sandėlyje

€976.92 €635.00
Vnt.

Žymos: ratai sunku, apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, dahua nvr, besder ip kameros, kamera reolink, reolink, poe injector, ios stebėjimo kamerą, nvr.

Užsakymus iš DE, UK sandėlio galite gauti PVM sąskaitą faktūrą.Susisiekite su mumis jei jums reikia.

Taikomas Kelis Kartus

RLK16-800D8

4K Ultra HD, Geriau Duomenys

4K Ultra HD " (8MP, 3840 x 2160) pristato beveik 4 kartus aiškumo, nei 1080p.Šis puikus rinkinys gali parodyti geriausių pagrindinėmis detalėmis ryškumas, net ir tada, kai jūs skaitmeniniu būdu padidinti vaizdą tiek, kad kiekvienas dviprasmybių vaizdo medžiagą galite pasiekti prieš išvalytas iki.

Matyti Per Tamsą

Į 18pcs galingas infraraudonųjų spindulių Led kiekvienoje 4K saugumo kameros atnešti iki 30m naktinio matymo super aiškumo.Kas daugiau, pažangių 3D-DNR technologija smarkiai sumažina triukšmo lygį, užtikrinti aiškesnis, ryškesnis ir sklandžiau naktį atlikti.Jie gali fiksuoti kiekvieną judėti potencialių įsilaužėlių ar neklaužada tvora-šokinėja gyvūnų naktį ryškus ir triukšmo-nemokama informacija.

24/7 Stebėjimo ir Įrašymo, NVR, Niekada Nemiega

Tai 16ch 4K PoE NVR saugumo kamerų sistema palaiko vienu metu gyvų pašarams ir 24/7 įrašymo visoms kameroms.į D800 saugumo IP kamera galima ne tik įrašyti tik judesio klipus, bet ir kiekvieną minutę, kas atsitiko.Kai kažkas nenormalaus yra nustatytas, jums bus pranešta iš karto.Jūs niekada nepraleisite nieko.

Iš naujo įdiegti HDD galima Pakeisti į Daugiau Saugojimas

RLK16-800D8 yra su iš anksto įdiegta 3TB HDD.Jei norite daugiau didesnių sandėliavimo, galite pakeisti 3TB HDD 2 VNT 4TB HDD, palaiko iki 8 TB.

PoE – Paprasta Sąranka, Net ir Pradedantiesiems

Nekilnojamojo plug and play apsaugos sistemos!Jame PoE (Power over Ethernet), su vienu tinklo kabelį, jungiantį kiekvieną IP kamera su NVR, tiek maitinimo ir vaizdo signalų perdavimo.Lengva instaliacija – laidai procesas negali būti paprasčiau už "PASIDARYK pats" mėgėjams ir pradedantiesiems.

Nuotolinio Peržiūra, bet Kuriuo metu, iš bet Kur

Nuotoliniu būdu peržiūrėti ip kameros per laisvas Reolink App savo mobilųjį prietaisą, nemokamai Reolink Klientą į jūsų kompiuterį, interneto naršyklės (IE, "Google Chrome", "Microsoft" Krašto, "Safari", "Firefox" ir kt.).

Sutelkti dėmesį į tas Sritis, Kurios Dalykas

Galite pažymėti atitinkamų sričių judesio aptikimo, išsilaisvinti iš neteisingus perspėjimus.Kai kada judesio aptikimo suveikia, jūs gausite trumpąją el. pašto įspėjimus su momentinėmis ir APP signalizacijos stumdosi taip, kad atitinkamų atsargumo priemonių gali būti imtasi.

Pažangus Judesio Įspėjimai

Tai 4K 8MP saugumo kameros gali aptikti judesį ir jums pranešti, iš karto per stumti pranešimus, laiškus, pranešimus arba sirena skamba.Jūs galite individualizuoti visokių perspėjimų, kad atitiktų jūsų poreikius.

Nustatyti Judesio Aptikimo Tvarkaraštį NVR

Judesio aptikimo apie Ngrr yra įjungtas visą laiką pagal nutylėjimą, vartotojai gali planuoti, kai judesio aptikimo funkcija veikia ir kai ne pagal faktinius poreikius.

Vaizdo įrašų Atkūrimo -- Prisiminti Įvykius ir Akimirkos

Atkūrimo funkcija šį Reolink RLK16-800D8 leidžia jums žinoti visą įvykių. *Pakartoti reikšmingų įrodymų arba juokingi vaizdo įrašai. *Jūs galite greitai ieškoti bet kokį įvykį, kuris nutiko bet kuriuo metu. *Laikmatis ašies dizainas pagal padalinti ekraną, leidžia jums patogiau laisvai grįžti į skirtingų dienų, valandų, minučių arba, norėdami pamatyti įvykius praleidote.

Darbas su Reolink Wifi Kamera

RLN16-410 galėtų puikiai dirbti su Reolink PoE kamera 24/7 įrašymo, judesio pastebėjimai, gyventi nuomonę, atkūrimo ir daugiau funkcijų.Ir ji taip pat remia darbo su Reolink wifi kamera, jei jie yra tame pačiame LAN.

Įrašyti Garsą

Yra built-in Mic viduje fotoaparato D800. Galite išgirsti įrašyto garso atkūrimo metu

Pasiruošę bet Kur, Patalpose ir Lauke

Nesijaudinkite įdėti šių 4K Ultra HD PoE kameros, bet kur, ar už jos ribų.Su IP66 atsparus vandeniui reitingų, šie fotoaparatai niekada trauktis atgal priešais elementai, pavyzdžiui, įšaldyti lietaus, sunkiųjų sniego, šalčio ir šilumos.D800 yra tikrai ištisus metus saugumo kameros.

Laisvos Programinės Įrangos Atnaujinimas

Nemokamai Reolink firmware atnaujinimas padeda jūsų fotoaparatas/NVR suspėti su šiuolaikinių funkcijų, taip pat tvirtinimo nors klaidų ar trikdžių.

Informacija apie RLN16-410-V2 NVR ir D800 IP kameros

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai