Katė Braižymo Žalias Kaktusas Natūralaus Sizalio Katė Nulio Valdybos Interaktyvus Žaislas Kamuolys Katė Veiklos Bokšto Pagrindas Stabilus Naminių Kačių Žaislai

Katė Braižymo Žalias Kaktusas Natūralaus Sizalio Katė Nulio Valdybos Interaktyvus Žaislas Kamuolys Katė Veiklos Bokšto Pagrindas Stabilus Naminių Kačių Žaislai

w12628

Nauja

Yra sandėlyje

€28.41 €17.33
Vnt.

Žymos: sizalio virvės, kačių žaisti bokštas, kačių bokštas, katė medžio, mediniai, didelė katė braižymo bokštas, Katė, valdybos katė nulio, didelis veiklos valdyba, kačių bokštas medis, lepim.

Ypatybė:

Kokybės Medžiaga

Pagaminti iš natūralių aukštos kokybės, storas, sizalio, kiekvienos šaknies supa, pynimo sandariai.Nulio pad yra labai praktiškas ir patvarus ilgą tarnavimo laiką.

Ekologiškas ir saugus

Žalias kačiukas kapstytis po mirkomi, su natūralių augalų dažiklių, saugesnis, be kvapo, kuris nėra žalingas jūsų katės.

Kūrybinės sferos dizainas

Unikalus dizainas leidžia katė nulio post kaip ryškus kaktusas.Katė veiklos bokštas ne tik atitinka, reikia katės nulio nagus, bet taip pat gera apdailos jūsų namų, kurie įtraukti kai kurie laukinės gamtos atmosferą.

Juokingas žaislas

Įdomu, sizalio kamuolys viršuje katė braižymo paštu pritraukia katės žaidimą su savo nagais, ir tegul katė chase kamuolį pasukti, sumažinti žalą jūsų baldus.

Stabilios bazės

Storas žurnalas važiuoklės, turi geras stabilumo ir nėra lengva patekti, o tai leidžia saugiau dėl savo kačių žaisti.Poliruoti su elegantiška lanko, prabangus ir gražus.

Specifikacija:

Rūšis: Katė braižymo kaktusas

Medžiaga: sizalio

Prekės spalva: balta bazė/ Juoda bazės

Kiekis: 1pcs

Dydis: 20*20*22cm/7.86*7.86*8.65 į

Grynasis svoris: 950g/33.51 oz

Pakuotė:

1*Katė braižymo kaktusas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai