2 In 1 Katė Lova Katėms Medienos Shakeable Katė Ponaitis Hamakas Sėdynės, Kėdė Baldai Katės Namai Nuimamas Anti Slip Namų Stabili

2 In 1 Katė Lova Katėms Medienos Shakeable Katė Ponaitis Hamakas Sėdynės, Kėdė Baldai Katės Namai Nuimamas Anti Slip Namų Stabili

w163852

Nauja

Yra sandėlyje

€50.45 €29.76
Vnt.

Žymos: didelis medinis namas katė, didelis kačių medis hamakas, kačių bokštas, kačių bokštas medis, katė grandiklis, lepim, katė hamakas, kačių namus, medienos, katė hamakas langą, katė nulio.

>>>>Apibūdinimas Tipas:2 (1 Katė Lova Katėms Medienos Shakeable Katė Ponaitis Hamakas Sėdynės, Kėdė, Baldų medžiagos:mediena spalva:kaip vaizdas Tinka:Naminių kačių pramogų mokymo Funkcija: 1.Gali būti naudojamas kaip purtyklė arba kaip hamakas 2.pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, patogus ir patvarus audinys. 3.Gerai, kad išvengti žemės dulkių ir drėgmės 4.Neslystantis kilimėlis dizaino,Sutirštės valdybos,Padidėjęs dizainas 5.Montavimas yra paprastas ir lengva išmontuoti.

>>>>Produkto Ekranas >>>>Informacija Rodo

1.Mufti-funkcija

Gali būti naudojamas kaip purtyklė arba kaip hamakas

2.Storas lino

Puikios kokybės patalynė hamakas, natūrali ir ekologiška.

3.Neslystantis kilimėlis dizaino,Sutirštės valdybos,Padidėjęs dizainas

Daugiau stabilus ir nėra lengva judėti, cirkuliuoja ir kvėpuojantis

Gaminio Dydis

Norėtume, kad mūsų produktų naudojimo

1. Prašome atsiųsti mums nuotrauką iš savo šunį dėvi mūsų produktų komentarą ar pokalbių ir suteikti mums komentarą, kuris bus labai padėti mums tobulinti mūsų produktus ir paslaugas. 2. Geriausios nuotraukos bus publikuojamos mūsų svetainėje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai