Europa, Greitas Pristatymas Cat Tree Tower Condo Katė Braižymo Žaislas Katė Braižymo Paštu ir Sizalio Virvių t, Katės ir Kačiukai

Europa, Greitas Pristatymas Cat Tree Tower Condo Katė Braižymo Žaislas Katė Braižymo Paštu ir Sizalio Virvių t, Katės ir Kačiukai

w53931

Nauja

Yra sandėlyje

€15.20 €13.68
Vnt.

Žymos: kačių bokštas, katė sizalio, sienos katinas lazanija, katė medyje, katė žaislas, katė led žaislas, katė vyriais, Katė, valdybos katė nulio, katė grandiklis.

AMT0066

AMT0088

1. T jis prekes, išsiųstas iš sandėlio inRussiaare galima tothe šių plotas: 1-6 regione,( tačiau išskyrus tuos atvejus, kai miestai, kurie yra toli nuo mūsų sandėlio vietą,tad jei norite jį nusipirkti,prašome susisiekti su mumis.Tačiau mes galime ' t pažadas pristatymo laikas kaip platforma show ).

2. Apie inventorių

a.Dėl prekės yra siunčiamos iš sandėlių užsienyje, nekilnojamojo atsargų negalime visada atnaujinti laiku.Tai reiškia, kad kartais produktas jums užsisakyti jau yra sandelyje.Esant tokiai padėčiai, jūs galite atšaukti užsakymą arba imtis pakeitimo noriai.Jei norite atšaukti užsakymą, prašome pasirinkti priežastis "kita".Ačiū iš anksto!

b.Paprastai papildymo laikotarpis yra apie 20-30 dienų.Jei esate pasirengę palaukti, pateikite užsakymą ir pratęsti apdorojimo laikas atitinkamai.Mes prioritetas bus jūsų užsakymą, kai prekė yra sandėlyje dar kartą.

3. Apie kurjeriui mokesčius:

a.Mes laimėjo " t imti jums kurjerių mokesčius, jei tai vidaus pristatymo, išskyrus norite mums laivas kiti siuntimo būdai.(mūsų laivybos būdas yra IML.)

4. Apie nagrinėjimo laiką ir pristatymo laiką:

a.Mes turime 1 - 2 dienas apdoroti jūsų užsakymą (tikėtis didelių švenčių dienomis ,pavyzdžiui, Naujų metų Dieną ) .

b.Pristatymo laikas yra apie 10-20 darbo dienų ,arba gal ir ilgiau.(Rusija yra labai labai plati sritis,linkime jums gali būti kantriai.)

c.Prašome atkreipti dėmesį, kad stebėjimo informaciją ir pristatymo informaciją.Linkiu jums nebus atidaryti ginčą, kai jūs vis dar gauti sklypas,susisiekti su mumis, prašome.Mes stengiamės jums padėti ją išspręsti.

5. Siųsti blogo straipsnių: mes turime du sprendimus:

a.Suteiks jums visą grąžinamosios išmokos,bet prašome siųsti jį atgal RU paštu.Laivybos mokestis apie mus.

b.Jums skirtumas kainos apie prekes.Prašome neatidaryti ginčą galite susisiekti su mumis.

6. Prašome patikrinti, elementas, matomas per kurjerį.Jei yra bet neveikia vieta su paketu, prašome imtis nuotraukas pažeistų langą ir punktas ne vieną kartą, kaip įrodymus.Svarbu, kad taikant kompensaciją už jus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai