Realaus laiko GSM GPRS GPS Tracker TK110 Locator Transporto priemonės Sekimo Prietaiso "Google " Link"

Realaus laiko GSM GPRS GPS Tracker TK110 Locator Transporto priemonės Sekimo Prietaiso "Google " Link"

w128640

Nauja

Yra sandėlyje

€12.50
Vnt.

Žymos: motociklo tracker, mini gp, gt02a, auto automobilis kamieno, tracker vehicl, honda civic daugiaformačių, 7 "android", mini seklys, TK110, automobilių gp.

Mini Automobilių GPS Tracker tk110 realiu laiku GSM GPRS GPS Locator Transporto priemonės Sekimo Prietaiso "Google" Nuorodą Realiuoju Laiku Savybės: 100% Brand new ir Aukštos kokybės Quad band &įmontuota antena Dviejų krypčių nustatymo metodą, pagrįstą MBS ir GPS Support web, SMS ir "Google" žemėlapyje nuorodą, nereikia platforma registracijos reikia slaptažodžio, kad ir pakeisti bet kokius nustatymus, apsaugoti jūsų privatumą, Jis gali aptikti ir išspręsti kai kurias problemas built-in ekranas CPU Built-in įjungti/išjungti energijos, palaiko 7-30 V įtampa, tinka visų automobilių Jis palaiko paslėptas ir atviras montavimo Vieta užklausą SMS žinute arba GPRS (TCP/IP), Jis gali imtis, maitinimas nuo automobilio cigarečių degiklio ar automobilių saugojimo baterijos LED indikatoriai rodo darbo būseną bet kuriuo metu Ji gali tiksliai poziciją, net ir tada, kai signalas yra silpnas Internete realiuoju laiku, pranešti apie buvimo vietą ir pagalbos į interneto ir stebėti, NR. automatiškai.Techniniai duomenys: GSM:850/900/1800/1900MHz GPRS: Class2,TCP/IP integruotas GSM modulis GPS Modulis:SIRF Star III/LP GPS Kanalai:20 Sekimo Jautrumas:-159dBM Acqusition Jautrumas:-144DBM Rasti Laiko Sąnaudos: Hot start: Šiltas Pradėti: Šalto Paleidimo: Antena: Vidinė-GSM,GPS antena, su mažai triukšmo ir didelis pelnas Funkcijų Mygtukai:Įjungimo,SOS lemputė: Trys LED indikatorius, GPS-mėlyna,GSM-žalia,Galia-raudona Galia:Automobilio maitinimas:7~30 v DC Paketą Įeina: 1 x GPS Tracker 1 x Laidas 1 x anglų Vadovą Val.Pristatymo laikas Jungtinės amerikos valstijos 7-15 darbo dienų Rusija:20 iki 35 dienų.Australija/Naujoji Zelandija 15-30 darbo dienų Vakarų Europoje 15-25 darbo dienas, Rytų Europoje 15-30 darbo dienų Pietų Amerikos gali užtrukti iki 90 dienų.Šią informaciją teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis,ypač piko metu, arba unclimate oro sąlygų.Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Dėkojame už jūsų supratimą.

Q: Ar jums išbandyti produktą prieš pristatymas?

A: Kiekvienas daiktas buvo išbandyta, kai gaminti.mes du kartus patikrinti prieš siųsti jį.

1. Mes paprastai procesas užsakymus per 24 valandas po apmokėjimo aišku, būtų geriau, jei jums patikrinti elektroninius laiškus per šį laiką, jei mes turime kitą reikalingą informaciją iš jūsų.

2. Mes negalime pristatyti, P O Box & negaliu pristatyti be gavėjo telefono Numerį.

3. Įsitikinkite, pristatymo adresą yra tas pats, kaip užpildyti užsakymo.

Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.

Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, priskirtus mokesčių ar muitų nedelsiant.Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjo atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos.Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau nurodytos priežasties.

Visos prekės yra visiškai naujos, tiesiai iš gamintojo.Jei gavote nekokybišką prekę, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to pasirašyti ant kvito.Mes susisieksime grąžinti arba pakeisti taip, kaip jums patogiau.

Grąžinti per 7 dienas nuo gavimo dienos gali būti grąžinti (pašalinti laivybos krovinių)

Grįžti per 30 dienų nuo gavimo gali būti pakeista.

Grįžti per 1 metus nuo pirkimo datos gali būti taisomas.

Jis yra užsakovo pareiga apmokėti, grąžinimo pašto ir laivo prekės grįžti į jav.Mes atsiųsime atgal į savo išlaidas.

Visas ataskaitas, turi būti patvirtinti mūsų po tarnybos darbuotojai, mes neatsakome už bet kokią grįžti paketą, be išankstinio įspėjimo.

Ne sugedęs grįžta, ten bus administravimo mokestis taikomas.

VIENERIŲ Metų Gamyklos Garantija(priedai nepridedami).

Garantija bus anuliuotas kaip:

(1) Žala dėl: Netinkamo drabužiai & ašara, purvo, netinkamai, netinkamo montavimo ar eksploatavimo, nepriežiūros, nelaimingų atsitikimų.

(2) Bet kokius nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo pakuočių, kai pirkėjams grąžinti prekę mums.

(3) Jeigu turtas buvo išardyta arba taisomas teisių neturintis asmuo.

Kliento patenkinamas yra mūsų galutinis tikslas.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti us5 žvaigždės atsiliepimų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai