Drabužius Nuo Dulkių Dangtelis Kostiumas Suknelė Saugojimo Krepšys Kvėpuojantis Kailis Vandeniui Atsparus Dulkėms Drabužių Saugojimo Krepšys Kelionės Drabužis Raštas

Drabužius Nuo Dulkių Dangtelis Kostiumas Suknelė Saugojimo Krepšys Kvėpuojantis Kailis Vandeniui Atsparus Dulkėms Drabužių Saugojimo Krepšys Kelionės Drabužis Raštas

w123600

Nauja

Yra sandėlyje

€35.94 €27.67
Vnt.

Žymos: ekologinio, krepšys, atsparus vandeniui, moterų drabužis krepšys, dulkių maišelis, maišai, pečių maišą, Krepšys Dangtis, durų skaidrių, Audinio danga, kinijos bambuko miško, dulkių maišelis.

Drabužius Nuo Dulkių Dangtelis Kostiumas Suknelė Saugojimo Krepšys Kvėpuojantis Kailis Vandeniui Atsparus Dulkėms Drabužių Saugojimo Krepšys Kelionės Drabužis Raštas

Kulka Taškų: 1、Aukštos kokybės medžiagos: aukštos kokybės užtrauktukas, anti-dėvėti medžiaga ir vandeniui išvaizda, geriausias pasirinkimas jūsų kostiumas saugojimo krepšys.

2、Universalus: specialiai suprojektuoti laikyti drabužius, drabužiai būtų švarūs, tvarkingi, be raukšlių!Vidaus dvigubo sagtis užtikrina, kad jūsų apranga vietoje, užtikrinant, kad jie don ' t raukšlių, kai jums keliauti, ir mes pridėjome išorinė kišenė, kuri leidžia lengvai pritaikyti savo telefoną ir dokumentus.

3、Mada: Stilingas dizainas užtikrina, kad jūs turite stilingas kelionę!Ji taip pat turi reguliuojamas ir nuimamas peties dirželis, kad gali būti pridėta prie kamieno.

4、Dovanos: stilinga išvaizda, kokybės medžiagos, praktinių funkcijų, yra geriausias pasirinkimas jūsų šeimai, vadovavimas, draugų ir šeimos.

5、100% garantuota kokybė: Jei turite kokių nors problemų, susijusių su produkto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes būsime laimingi galėdami jums padėti 24 valandas per parą.

Savybės:

1.1680 D Oksfordo audinys medžiaga, atspari vandeniui ir patvarus, lengvai valomas.

2. Geriausias pasirinkimas verslo kelionės ir dovanų duoti.

3. Laikyti ne daugiau kaip tris kostiumus ar sukneles ir palikti pakankamai erdvės diržai, avalynė, ryšių ir tualeto reikmenys.Mes dar pridūrė, išorinė kišenė, kad būtų lengva pasiekti elektroninių produktų ar kelionės dokumentus.

Aprašymas:

Medžiaga: 1680D Oxford medžiaga

Specifikacijas (apytiksl.): ilgis, plotis ir aukštis: 55*50*10cm/21.65*19.69*3.94 į

Svoris: apie 1200g

Pavadinimas: kostiumas saugojimo krepšys

Sąrašas:

1*saugojimo krepšys

Mokėjimo būdai:

· Jūs galite atlikti mokėjimą per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

· Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.poligon-1.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

· Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją www.poligon-1.lt.

· Grąžinamoji išmoka, kurią sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

· Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

· Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

· Paprastai tai trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

· Jūs galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai:

· Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

· Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai