Malkos Vežėjas Žurnalo Saugojimo Paketas Žurnalas Kempingas Lauko Turėtojas Atlikti Lauko Kempingas Malkos Atlikti Drobė Maišelis

Malkos Vežėjas Žurnalo Saugojimo Paketas Žurnalas Kempingas Lauko Turėtojas Atlikti Lauko Kempingas Malkos Atlikti Drobė Maišelis

w155749

Nauja

Yra sandėlyje

€8.81 €4.85
Vnt.

Žymos: šokių medienos krepšiai, Prisijungti, nešiojamų židinys malkos, chechera medienos krepšiai, medienos viryklė, durų maišelį malkos, maišą junior, džiuto kieme, prekės diržo krepšys moterims kietas juosmens krepšiai, gaisro židinys.

Malkų Saugojimo Krepšys Drobės Medienos Vežėjas Rungtynės Saugojimo Dėklas Nešiojamų Lauko Kempingas Malkos Žurnalas Atlikti Entire

Ypatybė:

1.Šis žurnalo vežėjas malkos drobė yra rankų darbo, naudojant labai vašku drobės .Audinio tai didelis medienos atlikti maišelis yra pagamintas iš vandeniui atsparios medžiagos, kuri daro tai patvarus ir lengva valyti.

2.Medienos nešti maišą apima patvarus, ilgos rankenos su kamšalu kablio ir kilpos rankena, ką daro rinkti ir nešti sunkius krovinius ant peties lengviau ir patogus nešioti.

3.Tai malkos vežėjas krepšys yra reguliuojamas centrinis dirželis užtikrinant ir sugriežtinti medienos rąstai, o pakrauti.Tai padės išlaikyti paketas, tvarkingas ir stora viduje drobė medienos vežėjas.

4.Dydis, tai malkų nešiojimo krepšys, laikiklis, yra puikus.Labai nešiojamų ir patogus dydis, kai pakrovimo malkos stovo arba židinio grotelės.Kai jo nenaudojate, gaisro žurnalo vežėjas maišelis galėtų būti kabinkite dirželiai, arba sulankstyti, taupant erdvę.

Specifikacija:

Medžiaga: Drobė

Dydis: 90 * 48cm/35.4*18.89 į

Svoris: 360g

Spalva: Ruda

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Paketai:

1 x Malkų Saugojimo Krepšys

Lašas Laivybos Paslaugos.

1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

2.JAV/CA /RU siuntimo greitis labai greitai.

3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val.

4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos.

5.Paramos CSV/EXCEL ( didesnius užsakymus) dropshipping.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai