Natūralus Didelių austi seagrass Krepšelį iš Šiaudų, Vytelių namų stalo Vaisių Duona Rankšluosčiai Maža Virtuvė Talpykla rinkinys

Natūralus Didelių austi seagrass Krepšelį iš Šiaudų, Vytelių namų stalo Vaisių Duona Rankšluosčiai Maža Virtuvė Talpykla rinkinys

w156235

Nauja

Yra sandėlyje

€8.44 €6.33
Vnt.

Žymos: krepšių saugojimo, tešla tikrinimo krepšelio, kepti duoną, krokodilo odos totalizator, augalų audiniai krepšelio, bambuko banneton duonos krepšelio, kampe vytelių krepšelį, eagt virtuvės baldai, Vytelių krepšelį, l šiaudų krepšelio.

Pavadinimas: seagrass austi krepšelio Medžiaga: laukinių jūros dumblių Amatų: grynas vertus audimas Spalva: pirminių spalvų

Tinkamas tiekti kosmetika, indai, kava, arbata ir užkandžiai, drabužiai, įvairenybės, kanceliarinės prekės, kosmetika ir kt.

Dydis: 5 L016:24*6.5*10cm L017:27*9*13cm L018:30*10.5*16cm L019:33*12*19cm L020:36*15*22cm

Paviršiaus krepšelis yra ekologiškas ir nenuodingos, vandens pagrindo, laku.Tai yra dekoratyvinis ir praktinis meno kūrinius.

Natūralus jūros dumblių yra rankomis austi, ir aplinkai, taip pat kūrybinių ir darbo kokybė.

Jūros dumbliai auga seklios jūros.Per saulės poveikio, tai yra austi į įvairių produktų, originalių amatininkų.Kartais jis kvepia unikalus jūros kvapas-jūros dumblių ir turi paprastą grožį.

Metalinis rėmas, fiksuotas, jokių rūdžių, nėra lengvai deformuojasi.Patvarus, erdvės koncepcija, griežta gamybos, puikios kokybės.

Mes buvo padaryti pažangą nepamirštant kiekvieną detalę ir pagerinti mūsų produktų vėl ir vėl.Kiekvieną jūros dumblių krepšelis yra unikalus amatų .

Pirkėjų rodyti

[Patarimai] Natūralios žolės egzistuoja senas, naujas ir senas, ir ten, neišvengiamai yra margas spalvas.Įvairių spalvų, yra šiek tiek kitoks, ir nevienoda spalva yra normalu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai