Kvapas Įrodymas Krepšys Aktyvios Anglies Pamušalu Odorproof Atlicināt Saugojimo Dėklas Su Užraktu Kelionės

Kvapas Įrodymas Krepšys Aktyvios Anglies Pamušalu Odorproof Atlicināt Saugojimo Dėklas Su Užraktu Kelionės

w140909

Nauja

Yra sandėlyje

€11.53 €8.88
Vnt.

Žymos: atlicināt maišeliai etsy, kvapas įrodymas stash krepšys, paslaptis compart, kawasaki swingarm, kvapas įrodymas krepšys, kvapas įrodymas krepšys pack, rankinė su užraktas, atlicināt piktžolių, krepšys kvapas, violetinė kvapas įrodymas krepšys.

Aprašymas:

Išlaikyti savo smirdantis elementus atsargus ir saugus.

Laikymo ar nešiojimo prekės ar prekių su galingu kvapai gali būti stumdymasis, ypač viešose vietose.Štai kodėl šis kvapas įrodymas, žolių krepšys yra būtina turėti.Ne tik kontrolės stiprus kvapas, bet stovi sunku dėl oro sąlygų, siekiant išlaikyti savo vertybių, saugios ir optimalias sąlygas.

Savybės:

1. 100% Mažas įrodymas: Šis produktas siūlo aukščiausios kvapas įrodymas kontrolės.Puikus spąstais kvepia norėdami išvengti nepageidaujamo dėmesio viešose vietose ir, kad viskas būtų atsargus savo namuose, darbe ar kelionės metu.

2. Derinys Užraktas: Išlaikyti savo vertybių, saugios ir saugomų su šiuo combo užraktas priedų rinkinys.Be to, šių paslėptų kvapas saugojimo krepšiai išvengti nereikalingų sergamumas, kurioje vaikai ar augintiniai gali gauti susisiekti su savo prekėmis.

3. Atmosferos Naudojimas: Jūs žinote, jūsų tiekimas yra gerai apsaugotas, kai keturi elementai buvo laikomi omenyje, per projektavimo procesą.Šis maišelis gali imtis šilumos, šalto ir viskas tarp.Dar svarbiau, išorinis apvalkalas yra atsparus vandeniui išlaikyti savo technologijų ir žolės, saugiai apsaugoti viduje.

4. Ilgaamžiškumas Atitinka Funkcionalumą: Suprojektuoti atlaikyti laiko išbandymą su sunkiųjų pagamintos medžiagos, šis maišelis gali būti naudojamas kasdien už metus į priekį.Be to, šis krepšys ateina su dvi vidinės kišenės išlaikyti viskas organizuota puikiai tinka jūsų šlifuoklis kortelės, vyniojamojo popieriaus, žiebtuvėliai, baggies, vamzdeliai ir daugiau.

5. Patogioje & Erdvus: Mūsų patvarus kvapas įrodymas krepšys su saugikliu ateina su nuimama rankena lengva ir patogu vykdyti.Skatina puikus dydis 12.

6. Ultra-portable ir kompaktiškas, kvapas įrodymas krepšys nepastebimai tinka jūsų lagaminas, kuprinė, spintelės, spintos, stalčių ar automobilio sėdynės.Taip pat galite atlikti atlicināt dėklas naudojant nuimamas dirželis.

7. Dvigubas užtrauktukas ir saugumo derinys užraktas saugo jūsų turinys saugiu kuriame suteikti jums greitai ir lengvai patekti į jūsų turinį.

Kaip Tai Veikia:

Ši sunkioji kvapas įrodymas dėklas naudoja aktyvios anglies pamušalas technologija, kuri sugeria kvapus, kurį chemiškai privalomas kvapas priemaišų-anglies dioksido.Savybės akyto paviršiaus, kuris suteikia aktyvintos anglies pamušalas daugiau paviršiaus ploto ir efektyviai surinkti ir neutralizuoti visus kvapus, išlaikyti savo atlicināt kvapas nemokamai, todėl jūs galite jį nešiotis ar laikyti jį su ramybe.

Specifikacija:

Medžiaga: Nailonas

Dydis: apie 27 x 15(cm)/10.6*5.9 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Kvapas-įrodymas Krepšys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai