10vnt Gėlių Spausdinti Levandų Maišeliai Tuščias Kvepalų Maišelis Maišeliuose Krepšys Atsipalaiduoti Miega Šviesiai Violetinė

10vnt Gėlių Spausdinti Levandų Maišeliai Tuščias Kvepalų Maišelis Maišeliuose Krepšys Atsipalaiduoti Miega Šviesiai Violetinė

w128415

Nauja

Yra sandėlyje

€4.54 €2.36
Vnt.

Žymos: bankas spray, sodo atsipalaiduoti, krepšys sofa, miegamojo spinta, massag, wardrob, adatų pagalvėlė, kūno massag, atgal massag, žaislų spinta.

Aprašymas

Šių raišteliu tuščias levandų kišenės tinka storaging džiovinti levandų ir kitų žolių augalų.Aukštos kokybės, minkštos tekstūros.Super patogu liesti.Taip pat puikiai tinka laikyti dovana, džiaugtis, saldainius, ne vestuvės, Kalėdos, gimtadienis ir daugiau kartų.

Savybės

- Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

- Medžiaga: Organza ir medvilnės audinio.

- Dydis: Apie 15 x 7,2 x 0.2 cm.

- Pagaminti iš premium organza ir medvilnės audinio, derliaus, patvarus, idealiai tinka levandų pumpurų.

- Nešiojamų dydis, įrengtas, su kaspinais secure fit viduje Patogu nešioti, nesvarbu, kur jūs einate.

- Gali būti naudojamas kaip papuošalų organizatorius, dovanų maišeliai, arbatos maišeliai ir prieskonių maišeliai.

- Prabangus ir gražus stalo, registratūroje apdailos vakarėliuose.

- Levandų kvapas krepšiai atstumti tekstilės kandys iš drabužių spinta ir padėti veiksmingai nuo kandžių, valgyti, drabužių ir užkirsti kelią drugys užkrėtimo drabužių kandys.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

10 x levandų maišelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai