Namų CCTV Vaizdo Stebėjimo HAINAUT 720P Kamera su Garsu Mirophone BNC RCA, DC 1.0 Megapikselių Įrašą, Mini Kameros

Namų CCTV Vaizdo Stebėjimo HAINAUT 720P Kamera su Garsu Mirophone BNC RCA, DC 1.0 Megapikselių Įrašą, Mini Kameros

w108379

Nauja

Yra sandėlyje

€13.83 €8.44
Vnt.

Žymos: mini kamera, 1080p hainaut fotoaparatas, kamera tvi, CCD, 1080p vaizdo poe, ios stebėjimo kamerą, kamera ip lauko ptz, kamera rns510, Kameros 700tvl, bnc vaizdo kamera.

Warnning Prieš Tai, Kad:

*** Tai yra Realus HD HAINAUT Fotoaparatas, Kuris turi dirbti su teisingais HAINAUT DVR. ***

Prašome atlikite žemiau rekomendacijos:

- Tai 720P kamera turi dirbti su HAINAUT 720P/1080P/3MP/4MP/5MP HAINAUT skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai, bendras senas analoginis DVR ir kitų TVI CVI skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai nėra gerai,kitaip kameros nerodo nuotraukų.

- Šis fotoaparatas negali prisijungti su stebėti tiesiogiai, turi prisijungti nors HAINAUT DVR.

- Ši kamera, built-in 8PCS nematomas LED žibintai, bet tai nėra infraraudonųjų SPINDULIŲ šviesos,ji negali pamatyti, aišku, naktį, tamsoje (apie 0,5 m ar taip),neturi geros naktinio matymo vaizdas.Jei jums rūpi daug apie naktinio matymo, prašome padaryti, kad ne.

Jums bus imtis atsakomybės už savo negerai kad, jei vaizdo kamera netelpa jūsų DVR sistema.Mes ne susitarti, ginčo grąžinti, arba grąžinti pinigus dėl šios priežasties.

KOKS PRIVALUMAS HAINAUT KAMERA?HAINAUT (Analoginis High Definition) yra naujas HD sprendimas, HAINAUT technologija gali perduoti vaizdo signalą per tradicinius bendraašius kabelius iki 500 metrų; ji priima išplėstinė Y/C signalo atskyrimo ir analoginis signalas filtravimo technologija, kuri gali veiksmingai sumažinti spalvų triukšmą, ir su geresne vaizdo atkūrimo.Palyginti su tradicinių analoginių kamerų, HAINAUT, technologijos gerokai patobulintas vaizdo.Panašus į IP kameros, HAINAUT s maksimali skiriamoji geba gali siekti iki 1080P.HAINAUT kameros privalumai: Didelė raiška: Papildomi signalo filtravimas, 3D triukšmo mažinimas, didesnė nuotraukos raiška, geresnis nuotraukos reprodukcija.Tolimo perdavimo atstumas: max. 500 metrų tradicines 75-3 bendraašius kabelius.Nėra vaizdo latency: Nesuglaudinto vaizdo, realiu laiku perduoti Lengva įdiegti: Lengva valdyti ir įdiegti Žemos kainos: tos Pačios kainos kaip tradicinių analoginių vaizdo kameros, bet ir didelės raiškos vaizdo kokybę.

Savybės:

1. HAINAUT 720p (1.0 MP), Aukštos Rezoliucijos : 1280*720(1MP Kamera)

2. 3.7 mm HD objektyvas, teikia platų peržiūrėti kampas 85 laipsnis

3. Spalva HD-HAINAUT, spalvoto vaizdo dienos metu, built-in 8 vnt nematomas dega apie 0,5 m - 1m naktį vaizdas naktį, bet ne infraraudonųjų spindulių nuotrauką, o ne geras nakties nuotrauka.Jei jums rūpi daug apie naktį vaizdas, prašome padaryti, kad ne.

4. Built-in mikrofono,jis gali įrašyti garso garsas, o vaizdo įrašymo tuo pačiu metu.

5. Jis veikia su HAINAUT 720P (arba aukščiau) tik skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai.Nejunkite su tradicinių analoginių DVR arba stebėti tiesiogiai, kitu atveju nuotraukos nebus rodomas.

Techniniai duomenys:

Modelis

HAINAUT 720P

1.0 Megapikselių

1.0 Megapikselių

Jutiklis

1/4 colių H42 jutiklis

Vaizdo suspaudimas

H. 264,remti dual stream,AVI;0,1 M~6Mpbs kintamasis;1~30f/s kintamasis

Vaizdo Signalo

PAL/NTSC

Vaizdo Rezoliucija

1280×720@25FPS

960 H/D1@25FPS

Užrakto

1/50(1/60) sekundžių 1/10,000 sekundžių

objektyvo

3.7 mm , Peržiūrėti kampas 85 laipsnis

D/N

Spalva Dienos metu infraraudonųjų SPINDULIŲ NAKTINIO MATYMO

Garso

Built-in MIC, parama audio garso įrašymo, 1CH RCA audio išėjimas

Sinchroniniu Režimu

inter-sync

Triukšmo Santykis signalas

>58dB

Temperatūros ir Drėgmės

- 10 C ~ 60 C, oro drėgnumas yra mažesnis kaip 90% (be kondensacijos)

Auto iris

Nr.

Kitos funkcijos

Naudoti tik patalpose, o ne vandeniui

Galia

DC12V 1A įėjimas, energijos suvartojimas:≤3W (Maitinimo adapteris NĖRA įtrauktas į paketą)

Kameros Matmenys

35 x 23 x 10 mm

Korpuso medžiaga

ABS Plastiko

Paketas apima:

1PC x HAINAUT fotoaparatas

(DC12V1A maitinimo adapteris yra neįeina, galima įsigyti atskirai DC12V maitinimo adapterį iš žemiau nuorodą, jei reikia)

Fotoaparato nuotraukos:

720p vaizdo kamera:

Produkto Nuotrauka:

Apie Mokėjimą:

Mes priimame mokėjimus iš www.poligon-1.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito kortelė/ / Pinigų Booker !pavyzdžiui,Vizos, WebMoney (toliau WM), TT perlaidos, Paypal, Western Union, Qiwi piniginės, Brazilija Boleto ir pan.

Apie laivybos:

1 Mes laivas Alixpress registruota adresu.

2 Mes organizuojame prekių jums per 1-3 darbo dienas nomally.Prašome patikrinti, stebėjimo informaciją apie svetainę: www.17track.net.Please pastaba, tai užtruks nuo 2 iki 5 dienų prieš stebėjimo informaciją galima rasti internete.

3 Mes bus neatsako už savo importo mokesčio ir (arba) muitai ar kitomis muitų mokesčiai.Pirkėjas turės mokėti jo mokestį ir išspręsti muitinės problema, jei yra.

4 DHL, greitas pristatymas,jei jūsų pašto kodas/miestas yra atokioje VIETOVĖJE, iš DHL pristatymo asortimentą,mes susisieksime su jumis mokėti papildomai NUOTOLINIO valdymo MOKESTIS(35USD), priešingu atveju, mes turime teisę pasirinkti, kitas panašus pristatymo būdas, kaip AVS.

Apie mūsų Paslaugas:

1 Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų, ar reikia padėti apie jūsų užsakymą,Mes laimingi, kad paslauga jums,ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai