Techage Full HD 5MP POE IP Camera Smart AI Apsaugos Kamera, Lauko Neperšlampamas dvipusis Audio CCTV Vaizdo Stebėjimo NVR Rinkinys

Techage Full HD 5MP POE IP Camera Smart AI Apsaugos Kamera, Lauko Neperšlampamas dvipusis Audio CCTV Vaizdo Stebėjimo NVR Rinkinys

w130116

Nauja

Yra sandėlyje

€57.32 €26.37
Vnt.

Žymos: aqara jungiklis, jungtis rj45, apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, dahua nvr, kamera reolink, kamera ip dahua, kamera ip poe, poe injector, kamera ip wifi.

Techage Full HD 5MP POE IP Camera Smart AI Apsaugos Kamera, Lauko Neperšlampamas dvipusis Audio CCTV Vaizdo Stebėjimo NVR Rinkinyje POE Kamera : 802.3 af PoE standartas Modulis Pastatytas, jis gali dirbti su PoE injector arba POE NVR, 802.3 af standarto.

Jei neturite PoE injector arba POE NVR, galite naudoti 12V 1A/2A power adapter (neįtraukta ) dirbti su POE Kamera.DC 12V IP Kamera : Jis tik gali dirbti su 12V 1A/2A power adapter (neįtraukta). 1 * 5MP AI Kamera 1 * Vartotojo Vadovas 1 * Varžtas Pack Realaus laiko dvipusį Audio Ryšio Fotoaparatas turi integruotą Mikrofoną ir Garsiakalbį, Niekada nepraleisite momento, su savo šeima.Judesio Aptikimo & Pašto Įspėjimą ir Signalizacijos Garsą, Kai kas nors pertraukos į šaudymo zoną, fotoaparatas leis žadintuvo signalas ir signalo pranešimų bus perkelta į jūsų Telefoną APP.

9 Rūšių Signalizacijos Garsu Galimybė ( palaiko tik anglų Garso )

5MP Super HD Raiška Fiksuoti Super Aiškesnes Nuotraukas, Apima Daugiau Kampų

H. 265 POE VAIZDO stebėjimo Sistema H. 265 , Aišku, HD raiška pasiūlyti jums geriausios kokybės nuotrauką, mažiau šiek tiek normos.Išsaugoti daugiau vietos,galima sumažinti 40%-50% failo dydis,išsaugoti savo HDD vietos ir sumažinti pirkimo kainą.H.265 reikia tik mažesnio pralaidumo greitis pakrovimo greičiau,žaisti vaizdo sklandžiau.POE Pranašumą, Kodėl verta Rinktis POE ?Nereikia papildomo maitinimo kabelių ar adapterių ar jungiklis.Plug And Play lengva ir paprasta sąranka.Sutaupyti Pinigų ir Patogu, POE NVR = NVR + POE Switch.

IP66 atsparus Vandeniui Saugumo vaizdo Kamera turi metalo kūno ir korpusas, su IP66 atsparus vandeniui reitingų.Taigi, galite drąsiai ją įdiegti lauko, kaip į savo garažas, kieme, ar kur nors kitur.Ji gali stovėti atšiaurių oro sąlygų, įskaitant lietaus, sniego, intensyvaus šaldymo ir šilumos.Video Su Smart Peržiūros Smart peržiūros galima su pritaikoma paieška rajone, atkūrimo laikas yra labai sumažintas pagreitinti per nesvarbios vaizdo įrašus.Nuotolinės Prieigos bet Kada, bet Kur, remiantis P2P (peer to peer) technologija, parama plug-and-play įdiegimas.Gauti IP kameros per savo web sąsaja per "Internet Explorer", taip pat ateina su nemokama smartfon App (Android & iPhone) nuotoliniu būdu peržiūrėti iš bet kur.Parama " iOS " ir "Android" Prietaiso, Prieigos.Nuskaityti QR Kodą prisijungti.Parsisiųsti nemokama programa iš "Apple App store" / "Google play".H.265 5MP Kamera: Kaip Nustatyti AI Žmogaus Aptikimo Telefono APP: Realus Vaizdo kamera Vaizdus iš pirkėjai:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai