3MP 2K IP Kamera, Wifi Namų Apsaugos Kamera, H. 265X Saugojimo HD Naktinio Matymo AI Humanoidų Aptikimo Vaizdo Stebėjimo Kūdikio stebėjimo

3MP 2K IP Kamera, Wifi Namų Apsaugos Kamera, H. 265X Saugojimo HD Naktinio Matymo AI Humanoidų Aptikimo Vaizdo Stebėjimo Kūdikio stebėjimo

w147219

Nauja

Yra sandėlyje

€23.14 €14.35
Vnt.

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , 360 kamera laipsnis, vizija nakties kameros, tptek ptz kamera, tovnet, kūdikio stebėjimo monitoriai, atnaujinti " windows 10 namų, vaizdo kamera, ip kameros, kamera, wi fi".

2K 3MP Full HD ir H. 265x

Namų apsaugos kamera yra skirta 2304*1296 2K 3 Mega Pikselių ir aukštųjų technologijų optiniai lęšiai, skirti ryškesnius vaizdus.Aiškumo 2K 3MP plius 104° itin plataus matymo kampo, gali padaryti savo nuotrauką aiškiau matoma ir apima platesnį spektrą. .Dėl H. 265X vaizdo kodavimo standartas, gali veiksmingai sumažinti erdvės užima saugomus vaizdo įrašus, kurie yra ne tik pasiekti H. 264 kameros.

Naktinio Matymo ir Dviejų krypčių Garso

Namuose vaikai kamera 2K objektyvas, palaiko naktinio matymo diapazonas iki 49 pėdų/15 metrų, ir suteikia apsvaiginimo aiškią viziją IR LED šviesa.Wifi pet vaizdo kamera, įrengta pažangių built-in anti-triukšmo mikrofonas ir garsiakalbiai, jūs galite lengvai kalbėti su jūsų baby/vyresnysis/augintiniai ir stebėti jų saugumą bet kur ir bet kada.

Nemokama AI Chipsetu ir Žmogaus Aptikimo

Kamera su nemokama AI chipset hunman aptikimo.Kai garso /judesio arba Žmogaus aptinkamas, WiFi kūdikio monitorius automatiškai fotografuoti ir įrašyti vaizdo įrašus ir iš karto siunčia pavojaus realiuoju laiku į jūsų telefoną.AI chipset gali gerokai sumažinti netikrų pavojaus signalų sukeltas sutrikimas kitų objectsmaking efektyvią signalizacijos tikslesni.

Pakuotė:

1 x WiFi Kamera 1 x Maitinimo adapteris 1 x Maitinimo kabelis 1 x Priedai 1 x Vartotojo Vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai