Lieti Kodas Lock Lauke Keysafe Slaptažodį Saugumo Kodo Užraktas Kelionės Saugumo Spynos Rakto Saugojimo Slaptažodį Dėžės

Lieti Kodas Lock Lauke Keysafe Slaptažodį Saugumo Kodo Užraktas Kelionės Saugumo Spynos Rakto Saugojimo Slaptažodį Dėžės

w102427

Nauja

Yra sandėlyje

€5.72 €4.17
Vnt.

Žymos: durų spynos, pagrindiniai seifo lauko metall, lauke saugus, automobilio prietaisų skydelyje saugojimas, saugus, 10w stiprintuvas, "bluetooth", užrakto, kodo užraktas, lauke storag, pagrindinųs.

Funkcijos: 1.Didelės talpos, gali saugoti U disko, pagrindinės, kambarių kortelės ir kt. 2.4 skaitmenų slaptažodį rato, 10,000 slaptažodį deriniai, lengva pakeisti, tuo bus, saugumo ir anti-vagystės. 3.Storesnis aliuminio lydinio, spynos korpusas, stipresnis ir saugesnis, efektyviai priešinasi smurto žalą. 4.Kai reikia keliauti, eiti į darbą, ji gali padėti jums išlaikyti papildomus raktus, jei jūs prarasti jūsų raktai arba vyras pamiršo duoti raktą. 5.Pagamintas iš aliuminio lydinio, medžiagos, patvarus ir miltligė įrodymas ir drėgmei atsparus, kurios yra panašios į mažas seifas.

Aprašymas:

1.Mes naudojame skaitmeninę kodų fiksavimas, galite nustatyti arba pakeisti slaptažodį, pagal savo poreikius, todėl jūs galite įdėti svarbių dalykų trustly. 2.Itin didelės talpos, metalo apsauga slaptažodžiu, tvirtinimo prie sienos dizainas, lengva įdiegti ir pašalinti.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Raktas, talpinimo Modelio Numeris: KS017 Medžiaga: Aliuminio Lydinys Spalvos: Juoda/Raudona/Mėlyna/Žalia/Geltona/Juoda/Oranžinė (Pasirinktinai) Dydis: 95x40x125mm/3.74x1.57x4.92in

Kaip tai padaryti: 1. Į RESET padėtį yra nustatyti mygtuką poziciją iš A į B. 2. Savo ruožtu slaptažodį į jūsų pageidaujamą slaptažodį. 3. Iš naujo nustatykite parametrą mygtuką iš B į A. 4. Speciali Pastaba: netrukdyti slaptažodį iš karto po nustatymas yra baigtas.Surinkti tiek patikrinti ar slaptažodį nustatyti, yra teisinga.

Pakuotės Informacija: Pakuotės Dydis: 135x105x50mm/5.31x4.13x1.97in Pakuotės Svoris: 530g/1.17 lb Bendras Paketas

Pakuotė:

1 x Raktų Saugojimo Dėžutė 1 x Instrukcija 1 x Rinkinys Priedai

Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai