Rakinimo Lauke Prie Sienos Tvirtinamas Aliuminio Lydinio Raktas, Seifas, Apsauganti 4 Skaitmenų Kombinacija Klavišą Saugojimo Užrakinti Langą Patalpų Ir Lauko

Rakinimo Lauke Prie Sienos Tvirtinamas Aliuminio Lydinio Raktas, Seifas, Apsauganti 4 Skaitmenų Kombinacija Klavišą Saugojimo Užrakinti Langą Patalpų Ir Lauko

w142384

Nauja

Yra sandėlyje

€4.60 €3.55
Vnt.

Žymos: paslaptis seifas, saugumo lauke knyga, pagrindiniai seifo lauko metall, lauke saugus, pagrindinųs užraktas, saugus rakinimo, mažas saugus atveju, lauke storag, pagrindinųs sienos, pistoletas saugus.

Savybės:

【Sunku Patvarus】klavišą, dėžutė pagaminta iš cinko lydinio, todėl atsparus atmosferos poveikiui ir gali atlaikyti smūgį, smalsių ir gręžimo.Užrakto durų bus apsaugoti surenka nuo dulkių, lietaus ar sniego.Tinka lauko ir vidaus.

【Didelės Talpos】klavišą, užrakinti langelis turi daug vietos, kuris gali turėti Iki 5 namas klavišus arba automobilio raktus.Ir tai tinka keli raktai,dideli mygtukai,automobilio raktus, prieigos korteles, taip pat vertingų daiktų, pavyzdžiui, aukso ir sidabro papuošalai, ir privatūs pinigai.

【Lengva Atidaryti & Set】lauko klavišą lauke yra derinys, 4 skaitmeniniu būdu reguliuojamas metalo ratų užraktus,kurie gali numatyta, 10000 kartu kodai, galite iš naujo nustatyti savo kodą, bet kuriuo metu.

【Saugių Namų Prieigos】Išvengti lokauto ir pateikti klavišus brokeriai, rangovai, šeimos narių ir nuomininkų.Jums nereikia vieta raktus pagal kilimo ar gėlių vazonas.

【Platus】palengvinti ir užtikrinti saugumą, šis skaitmeninis raktas kabinetas tinka laikyti atsarginiu raktu, kad jūsų namų ar automobilio, tinka pagalbos atvykimo, namų sveikatos priežiūros, prieigos, atostogų namai, naminių gyvūnėlių sitters, Airbnb,namas nuoma ir kt.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Raktas, Saugojimo Dėžutė

Kiekis: 1PC

Medžiagos: Cinko Lydinys

Spalva: Mėlyna / Geltona / Mėlyna / Violetinė / Oranžinė / Žalia / Raudona / Pilka

Dydis:

Viduje Dydis: 9 * 6.2 * 3cm / 3.5 x 2.4 x 1.2

Išorinis Dydis: 11.6 * 9.6 * 4cm / 4.6 x 3.8 x 1.6

Pakuotė:

1 x Plieno tvirtinimo prie Sienos Klavišą Dėžutė su Derinys Užraktas

1 x Varžtas Montavimo Rinkinys

1 x Vartotojo Vadovas

Pastabos:

- Nepamirškite savo slaptažodį arba jūs neturite būdas atidaryti rakto lauke.

- Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

- Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai