Smart Pirštų Atspaudų Užrakto, Pin Kodų, "Bluetooth" App Kontrolės Didelių Saugojimo Vietos Slaptažodį Klavišą Seifas

Smart Pirštų Atspaudų Užrakto, Pin Kodų, "Bluetooth" App Kontrolės Didelių Saugojimo Vietos Slaptažodį Klavišą Seifas

w165094

Nauja

Yra sandėlyje

€68.74 €50.86
Vnt.

Žymos: paslaptis seifas, lauke saugiai wifi, pagrindinųs užraktas, robotas smart, burnt orange, išmanųjį įrenginį lauke, saugus rakinimo, lauke pirštų atspaudų, lauke storag, už pinigus saugiai.

Specifikacijas ir informacijos iš keturių tipų mišinys, spynos yra panašūs, tik išvaizda skiriasi.Šis derinys užraktas numatytas modernus sprendimas, skirtas savininkui ir suteikia geresnį įspūdį svečiams.Aliuminio lydinio medžiaga suteikia visapusišką apsaugą klavišus ir turinį.

Produkto aprašymas 1. Naudojant "Bluetooth"), ši funkcija leidžia namą iš karto nustatyti laikiną slaptažodį ir pateikti jį į svečius. 2. Šis leidimas funkcija programa leidžia savininkui suteikti prieigos teises lankytojų per nustatytą galiojimo laiką, leisdamas jiems naudotis savo mobiliaisiais telefonais, norėdami atidaryti seifą banke per tam tikrą laiką. 3. Išplėstinė pirštų atspaudų skaitytuvas gali baigti pasiekti per mažiau nei 0,5 sekundės, ir gedimo koeficientas yra mažiau nei vienas iš milijono.

Produkto atributas Laikymas: po vieną kortelę ir 2 raktai Įkrovimo lizdas: TypeC sąsaja, dažniausiai naudojama galia banko Procesas: kepimo proceso Medžiaga: lieto aliuminio Sistemos maitinimas: 3*AAA šarminės baterijos (neįtraukta) Sistema, energijos sąnaudos: atvira dėžutė 10 kartų per dieną, gali būti naudojamas daugiau nei 15 mėnesių Garso ir šviesos priminimas: spalvinga žiburiai "Bluetooth", slaptažodis atidaryti langelį Sertifikavimo standartus: GB4943.1-2011, CE-RAUDONA, FCC, RoHS

Šiltas priminimas 1. Prašome prisiminti, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymus / etc, tai ten bus kai kurie šiek tiek skiriasi, nuotraukos spalvų ir tikrąjį daiktų.Matuojant ranka, nukrypimus 1-2 cm yra įmanoma.

2. Prašome palikite mums žinutę, jei turite kokių nors klausimų.Mes pasistengsime atsakyti ir siūlome jums mūsų geriausias paslaugas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai