30cm 8Pcs LED Meteoras Dušas Girliandą Atostogų Juostelės Šviesos Lauko Vandeniui Pasakų Žibintai Sodo Gatvės Kalėdinė Dekoracija

30cm 8Pcs LED Meteoras Dušas Girliandą Atostogų Juostelės Šviesos Lauko Vandeniui Pasakų Žibintai Sodo Gatvės Kalėdinė Dekoracija

w100418

Nauja

Yra sandėlyje

€17.63 €11.99
Vnt.

Žymos: atostogų juostelės, led medis, šalis žibintai, 3.7 v 3000mah, lauko led linija, lei girliandą apdaila, lauko girlianda saulės, sportster xl883, įrašai kalėdų led, le šviesos.

Savybės:

* ROMANTIŠKA METEORAS DUŠAS EFEKTAS - Akimirka Romantiškas Apšvietimas iš kiekvienos lemputės įsijungia ir iš po vieną paeiliui ir greitai, tiesiog kaip meteoras dušas arba krenta sniegas naktį danguje.Jei jūs gaunate rinkinys su 8 vamzdžiai domino tuo pačiu metu, prijunkite jį tam tikrą laiką, jis bus kaskada atsitiktinai, Nes kiekvienas vamzdis turi atskirą IC, patenka atsitiktinai.

* AUKŠTOS KOKYBĖS & energo - Meteoras Dušas LED Žibintai, yra atsparus Vandeniui, dulkių įrodymas; skaidrus PC medžiagos, atsparus korozijai, išlaidų vandeniui, atspari senėjimo, patvaresni; taip Pat Krenta lietaus lašas šviesos nemokamai iš laiko ir erdvės apribojimų, mažas energijos suvartojimas ir energijos taupymas.Jis gali būti naudojamas kaip vienas ar būti prijungtas (daugiau kaip penkių stygų žibintai).

* IDEALIAI tinka BET kuriai TAIKYMO SCENARIJŲ - Kaip Varveklis Sniego String Žibintai ir LED Domino Žibintai, yra puikus Kalėdų, Valentino Diena, naujieji Metai, vestuvės, šalis, medžiai, verslo šventė; mažėja šviesos taip pat galima naudoti rinkos, inžinerijos, apšvietimo ir kraštovaizdžio beautifying, architektūros, apdaila, miesto naktinis apšvietimas arba nakties pramogos visame parkai, upės, Namai, Sodai, Veja, Terasa, Kalėdų Eglutės.

Specifikacija:

Pavadinimas: Saulės Meteoras Dušas Šviesos

Korpuso medžiaga: PVC

Saulės skydelis: polikristalinio silicio, 5.5 V / 270MA

Šviesos šaltinis: 144 aukšto ryškumo šviesos Diodai

Šviesos spalva: šiltai balta,mėlyna,spalvinga,balta

Baterijos: 1 * 3.7 V/ličio baterija 800MAH

Valdymo režimas: šviesos kontrolės plius jungiklis, meteoras "flash"

Įkrovimo laikas: 4-8 valandas

Darbo laikas: daugiau nei 8 valandas

Atsparus vandeniui klasė: IP44

Saulės skydelis dydis: 6.5*6.5 cm

Meteoras dušas lempos ilgis: 30 cm

Uodegos ilgis: 2M

Pakuotės Įskaičiuota:

1 * Saulės Meteoras Dušas Šviesos

1 * Saulės valdiklis

1 * Žemės plug

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai