6 Colių Vakuuminis siurbtukas naudojami keltuvai ir juda butas arba lenkta stiklo ir plytelių Plastikinė rankena ABS siurblys

6 Colių Vakuuminis siurbtukas naudojami keltuvai ir juda butas arba lenkta stiklo ir plytelių Plastikinė rankena ABS siurblys

w147750

Nauja

Yra sandėlyje

€28.71 €27.27
Vnt.

Žymos: akvariumas gyvis, būgno plastikinė rankena, kavos puodelis, thermomix, usb "flash" atmintinę 4 tb, forma vakuuminio, mamilos siurbtuko, stiklo blokelių pardavimas, specializuotos plastikinių taurė, stiklo siurbimo taures.

Vakuuminis siurbtukas naudojami keltuvai ir juda butas arba lenkta stiklo ir plytelių Plastikinė rankena ABS siurblys

1、 tik siurblys stūmoklį kelis kartus, ir ši plokštė turės pakankamai vakuumas, liftas.Raudona linija indikatorius perspėja vartotoją, bet vakuumo.Išleidimo kamieninių leidžia greitai ir visiškai spaudai.

2、 4.5-colių rankinį dulkių liftas lengva tvarkymo medžiagų ir greitas prisirišimas prie plokščių, lenkta, švari, lygi, neakytojo paviršiaus.Saugumo keliamoji galia yra 22 svarų už puodelį, pakankamai tvirtos, kad dauguma darbo vietų, bet pakankamai mažas, kad tilptų įrankių rinkinys arba didelę kišenę.Sutaupyti laiko ir pastangų.

3 、Plačiai naudojamas: įgaubti plokštė leidžia palaikyti siurbimo plokščių ir išgaubtų paviršių.Tinka kėlimo ir juda medžiagų, tokių kaip stiklas, akvariumas, stiklas, granitas, keraminių plytelių ir kt.

4、 Puikus dizainas ir aukšta kokybė: t-rankena, dizainas suteikia patvarumą, komfortą ir kontrolę.Siurbimo pagalvėlės yra pagamintos iš patvarus, bekvapis, super stiprus gumos.Stiklo liftas praėjo CE, SGS, RoHS ir PAH sertifikavimo.Įskaitant ir apsaugos plastikiniais dangteliais.

5、 vakuuminį siurbtuką per CE, SGS, RoHS, PAH sertifikavimo.Garantija: 1 metai 100% patenkintas kokybės garantija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai