CYOMI Mažas Crossdresser Silikono 3 taškų Makšties Bodysuit Šilko, Medvilnės D TAURĖ Boobs Shemale Netikrą Makšties Transseksualų Drag Queen 1G

CYOMI Mažas Crossdresser Silikono 3 taškų Makšties Bodysuit Šilko, Medvilnės D TAURĖ Boobs Shemale Netikrą Makšties Transseksualų Drag Queen 1G

w98065

Nauja

Yra sandėlyje

€478.75 €181.93
Vnt.

Žymos: crossdress makšties, silikono forma plytelių, latekso crossdress bodysuit, m karalienė, drag queen apranga, didelis false nėščios pilvo, false makšties, dėl transseksualių, vyras netikras krūtis, krūties silicio.

CYOMI Mažas Crossdresser Silikono 3 taškų Makšties Bodysuit Šilko, Medvilnės D TAURĖ Boobs Shemale Netikrą Makšties Transseksualų Drag Queen 1G

Privatumas: siekiant užtikrinti privatumą, mūsų klientams, mes laivas glaudžiai kiekvienam klientui, ir produkto pakuotės neturi logotipo.Jei jums reikia šiek tiek neriboto nuotraukų, prašome susisiekti su mumis per stotis, raidė.

Produkto aprašymas:

-Elastinga uždarymo

-Elastinga Medžiaga: Pagaminti iš medicininio silikono, ne alergija, odos draugiškas, bekvapis, minkštas ir su tikroviška touch, plaunamas ir su natūralios odos spalvos.

-Tinka: Vyrai, kurie nori būti moteriška, kaip crossdresser, transseksualai, transvestitas, kostiumų grotuvas, drag queen ar tiesiog for fun.

-Lankstus Dydžiai: Tai elastinga silikoninė kelnaitės yra lanksti.Juosmens gali būti ištemptas 20 cm, be jokios žalos medžiagos.

-D-cup Lengvas Krūtų: krūties šio produkto yra užpildytas su šilko, medvilnės, kuris yra minkštas ir patogus nešiotis, tinka kabinti ar imtis šalis.

-Kūno Formos:Forma, savo kūno tipą į seksuali moteris su D-cup krūties, butas peties, S-formos juosmens, realus bambos ir seksualus, sėdmenų.

Spalva:

1. Dramblio Kaulo, Baltos Spalvos, 2. Šviesios Smėlio Spalvos, 3. Tan Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, jei norite kitos spalvos.

-Pažymėti: numatytasis netikrą išangę yra ne atidaryti.Jei norite atidaryti išangę, prašome mums pranešimą "Atidaryti Išangę" jūsų užsakymą.

-Numatytasis dydis yra "NE Užtrauktukas" , jei norite, Atgal Užtrauktuką arba Šone Užtrauktukas, prašome palikti pranešimą "Atgal Užtrauktuką" arba "Pusėje Užtrauktukas" .Pridėti užtrauktukų kainuoja $20 daugiau.Prašome susisiekti su mumis dėl papildomų mokesčių.

-Žmogiškas: nereikia imtis jį išjungti peeing, nes šis straipsnis bus su varpos vamzdis.Jūs galite padaryti bet kasdien dalykų, kaip patogiai, kaip nuogas.

Stilius:

Pagrindinės Ateiti su varpos vamzdis

Pagrindinis&VG: Ateiti su varpos vamzdžių ir makšties vamzdelis lytinių santykių.

Pagrindinis&PH: Ateiti su varpos vamzdžių ir visuomenės plaukų

Pagrindinis&VG&PH: Ateiti su varpos vamzdžių ir makšties vamzdžių ir visuomenės plaukų

Jei nesate tikri koks dydis jums tinka geriausiai, prašome siųsti mums informaciją apie jūsų matavimas, kaip sekti

1. Jūsų viršutinė krūtinė

2. Jūsų mažesnė krūtinė

3. Jūsų pečių Plotis

4. Jūsų Juosmens

5. Jūsų Kojų

6. Puodelio dydis norite pasiekti

7. Kaklo Apimtis.

Mes rekomenduojame tinkamo dydžio jus, kai gavo minėtą informaciją iš jūsų.

(JŪSŲ ASMENS DUOMENYS BUS LAIKOMI VISIŠKAI KONFIDENCIALIAI)

Pristatymas Priminimas:

1.Express nepriima bet kokį adresą su P. O. Box.

2.Po pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad asmens informacija, kurios jums paliko mus, yra visiškai teisingas, ypač adresą ir mobiliojo telefono numerį, siekiant užtikrinti, kad muitinės ir kurjerių galite pasiekti ir jūs.

3.Jei gavėjas yra rusų, prašome palikti savo vardą ir pavardę.Kiti pirkėjai, prašome palikti ne vieno laiško pavadinimas, ne santrumpa.

4.Tai pirkėjo atsakomybė ir pareigos sumokėti importo muitai ir mokesčiai jūsų localcustoms.Taigi, kai jūsų užsakymo atvykti savo papročius,prašome aktyviai bendradarbiauti su vietos muitinės paytaxes.

5.Prašome mak e tikri, kad jūsų užsakymas adresas yra teisingas,ir neleidžia laivybos bendrovės, pavyzdžiui, DHL /UPS, palikti savo paketą į jūsų duris per visas aplinkybes.Tai sukels paketai prarado.

Palaiko :

1.Nėra laikymo trukmė produkto ir viskas priklauso nuo to vartotojo priežiūra.Nuvalykite ir išlaikyti, talko milteliai, prieš ir po naudojimo prailginti produkto gyvavimo.

2.Produktai turėtų būti saugomi nuo tiesioginių saulės spindulių, aštrių daiktų bei kitų cheminių medžiagų.

3.Šis produktas yra lengvai dažų, nenaudokite skalbimo mašina plauti, nemaišyti su kitomis drabužius plauti.

4.Priežiūra su švelniu vandeniu, nušluostykite sausai.

PASTABA:

1. Epacket yra Santykinai lėtas ir tai yra normalu.Todėl siūlome jums pasirinkti, DHL, ar AVS., Jei jums nereikia gauti prekes per 30 dienų po išsiuntimo, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, pagalbos laiku, užuot iš karto didinti ginčų, mes galime išspręsti daugumą problemų už jus.Dėkojame už jūsų pirkti ir bendradarbiavimą.

2. Kai kurie produktai turi individualų 3-7 darbo dienų rankinį gamybos paruošimas.Nuokrypis proceso produktai yra normalu per 1-3 cm.Prašome palaukti.

3.Produktai gali būti grąžinami ir keičiami be įtakos antrojo pardavimas.Prašome grąžinti originalioje pakuotėje neapgadinta, tarp dovanų ir atvirukų.Darbuotojai bus suteikti jums greitai grąžinti po to, kai prekės yra tikrinami.Spalva 4-6 yra spec. užsakymą, parduodamas nėra grąžinami.Kelnės produktus, jei išangę yra atvira, taip pat nepriimame grąžinimas ir keitimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai