Zipsoft Paplūdimio rankšluostį Mikropluošto Kelionės Audinys Greitai džiūsta lauke, Sporto, Plaukimo Kempingas Vonia Jogos Kilimėlis Antklodė Sporto salę Suaugusiųjų 2020 m.

Zipsoft Paplūdimio rankšluostį Mikropluošto Kelionės Audinys Greitai džiūsta lauke, Sporto, Plaukimo Kempingas Vonia Jogos Kilimėlis Antklodė Sporto salę Suaugusiųjų 2020 m.

w102568

Nauja

Yra sandėlyje

€13.50 €5.67
Vnt.

Žymos: lol kilmės, kambarys, sauna, veido towl, žirafa rankšluostį, didelis jogos kilimėlis, Paplūdimio cover up, karšto spa, vyriškos lyties kūdikis rankšluostį, Lovos Antklodė, vonia ir sauna.

Patarimai

Pastaba: 1.Mes turime OPP skaidrų maišelį ir akių maišą dvi skirtingos funkcijos.Jeigu jums reikia vielos tinklo krepšys, jums reikia pasirinkti rankšluostį su akių maišą, arba mes atsiųsime jums rankšluostį su OPP skaidrus maišelis.

2.Akių maišą nėra availble rusų sandėlyje Patarimai, kaip Mes esame užsienio prekybos perdirbimo ir Didmeninės, ir drop laivyba yra ir sveikintinas. 1,didmeninė, daugiau jūsų užsakymą, tuo didesnė nuolaida jums bus gauti.Mes net galėtų suteikti paslauga pridėti savo etiketes ir gaminti individualų rankšluostį.

2,drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Gamintojas: Zipsoft Medžiaga: Mikropluošto (85% Poliesterio, 15% Poliamidas) Dydis: S : 35cmx75cm (13.8x29.5 cm) M: 75cm*135cm (29.5x53.1 cm) L : 80cmx160cm (31.5x63 cm) XL: 90*180cm (35.4*70.9 cm) XXL:100*200cm(39.37*78.74 cm) Tamsiai vonia rankšluostį pirmosios dvi valymas šiek tiek išblėso, priklauso normalią padėtį, mes tikimės, kad jūs galite suprasti!Pirmą plauti, atskiras tamsus, ir šviesios spalvos,Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, Ačiū jums labai.SKALBIMO INSTRUKCIJOS: 1.Plauti smūgis 40 laipsnių celsijaus. 2. Ne balikliu ir minkštiklių. 3. Atskiras audinius ir spalvas, kai skalbimo. 4. Ne geležies. 5. Pakabinti sausas

Akių maišą dydis: 28cm*20cm SKALBIMO INSTRUKCIJOS 1. Plauti smūgis 86°F(40°) 2. Ne balikliu ir minkštiklių. 3. Ne geležies.PASTABA Rankšluosčiai tamsios spalvos išnyks daugiau ar mažiau pirmo skalbimo, prašome skalbkite atskirai, o ne naudoti bet siurblys.

Aprašymas: LABAI ABSORBANT IR GREITAI DŽIOVINIMO RANKŠLUOSTĮ - A mikropluošto rankšluostis džiūsta daug greičiau nei įprasti rankšluosčiu ir dažnai gali būti geriausias pasirinkimas aktyviems žmonėms su daug vietų pamatyti trumpą laiką!LENGVAS IR KOMPAKTIŠKAS – Gali būti lengvai saugomi maža sporto salė maišelį ar rankinį bagažą, užima daug mažiau vietos nei įprasti rankšluostį.Labai krūvį, kai naudojant kaip mikropluošto sporto salė rankšluostį, kempingas rankšluostį, sporto rankšluosčiu arba imtis su jumis dėl atostogų.DYDIS FUNKCIJOS – Pasirinkite savo dydį virš.Mikropluošto rankšluostis XL dydis 90*180cm(35.4*70.9" ) yra žymiai didesni nei daugelyje kitų kelionių paketai prieinami, todėl jis idealiai tinka kaip rankšluostį paplūdimyje, baseine ar kaip vonia rankšluostį per daug.Vienas iš mažesnių dydžių, arba 80*160cm(31.5*63") arba 75*135cm (29.5*53.1"), gali būti geriau už jus, jei jūs norite naudoti ją, kaip sporto salė rankšluosčiu ar tinkamumo rankšluostį aukščiausios KOKYBĖS - Pagaminta iš microfibers aukščiausio lygio.Kartu su aukšto siūlai skaičiuoti, tai rezultatai patogiau, greičiau ir rankšluostį, palyginti su daugelio kitų mikropluošto rankšluosčiai galima.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai