Miegamasis Tiulio Nėrinių Žakardo Blackout Užuolaidos Kambarį Apdailą, Lubų, Ruda Prabangus Elegantiškas Audiniai Mados Vien Užuolaidos

Miegamasis Tiulio Nėrinių Žakardo Blackout Užuolaidos Kambarį Apdailą, Lubų, Ruda Prabangus Elegantiškas Audiniai Mados Vien Užuolaidos

w96703

Nauja

Yra sandėlyje

€28.58 €19.44
Vnt.

Žymos: courtain, užuolaidų svetainė prabanga, blackout užuolaidos audinys, žakardinės užuolaidos, užuolaidų paprastas, uždangą gyventi kambarys, prabanga vienspalviai voile portjerų, prabanga europos užuolaidos, audinys, užuolaidų audinys, užuolaidų žakardo, snux miegamojo užuolaidos.

Patarimai:

1. Kaina: Į kainą įeina vienas užuolaidų (viena grupė) arba vienas tiulis užuolaidų (viena grupė).

(Jei norite skydelis ant kiekvieno lango pusėje, prašome užsakyti 2 vnt.)

2. Išskyrus: raišteliai / kabliukai / karoliukai / kabančios audinio / kutas.

3. Dydis: W reiškia plotis, l reiškia ilgio, o didžiausias ilgis 2,7 metrų.Ilgis ir plotis gali būti pakeistas, jei jums reikia kitų dydžių, prašome susisiekti su mumis.Dėl hem, prašome leisti šiek tiek nukrypimas (1-3 cm).

4. Spalva: Visos prekės yra imtasi natūra.Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, faktinis spalvos užuolaidos gali šiek tiek skirtis nuo spalvos parodytos nuotraukose.

5 Patarimas: siekiant gauti tinkamą pildymo, dydžio skydelis turėtų būti 2-3 kartus lango plotis.

Po apdorojimo, plotis gatavų užuolaidų turės sulankstyti krašto 10-15cm už vienetą, pavyzdžiui, gabalas audinio, kurio ilgis 3 metrai, yra maždaug iki 2,85 metrų;

langų užuolaidų svetainė,grynas užuolaidos,užuolaidos miegamajame,morden tiulio,mados vienspalviai voile,elegantiškas, šalikai,prabangus užuolaidos kambarį,durų užuolaidos,kaimiškas papuošalai,namų, tiulis užuolaidų,baltas tiulis užuolaidų,europos užuolaidos,prabangūs audiniai,lubų gyvenimo rudos spalvos,nėrinių užuolaidos,miegamojo blackout užuolaidos

I. Apie audinys: nes monitoriai, fotoaparatai, šviesos ir kt., neišvengiamai spalvų skirtumus!

2. Apie prisijungimą: būkite atsargūs atidarydami paketą, tai yra geriau ne nupjauti pakavimo juosta su peiliu, taip, kad nebūtų sugadinti audinio maišelį su peiliu.

3. Gamybos medžiaga produktus, bus nedaug nedidelių defektų, tokių kaip vielos galus ir jungtys.

4. Apie raukšles: užuolaidos, išleistas mūsų parduotuvėje yra visiškai naujas, bet, nes jie yra supakuoti ir išsiųsti, ten bus raukšles, kai juos gaunate.Galite geležies juos, esant žemai temperatūrai, ir pakabinti juos, arba purkšti juos tiesiogiai raukšles šiek tiek vandens, tiesiog pakabinti keletą dienų!

5. Apie valymo: Užuolaidų produktai nėra lengva būti purvinas, ir nereikia būti valomi dažnai.Ji yra pakankamai plauti du kartus per metus.Nenaudokite skalbimo mašina ar tvirtai švarias užuolaidas, su nėriniais, pakabučiai ir kristalai.Prieš pradėdami valyti, tiesiog švelniai valyti minkštu šepetėliu pašalinkite paviršiaus dulkių, pamerkti į nedidelį kiekį skalbimo miltelių baseino ir rub jį.Paspauskite savo rankas pašalinti vandens ir leiskite jai išdžiūti natūraliai.Tingus būdas taip pat gali naudoti dulkių siurblį tiesiogiai čiulpia dulkių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai