Europos ir Amerikos villa Valance pritaikymas už lango užuolaidų viršuje gyvenimo kambario, miegamasis viešbučio virtuvės

Europos ir Amerikos villa Valance pritaikymas už lango užuolaidų viršuje gyvenimo kambario, miegamasis viešbučio virtuvės

w97790

Nauja

Yra sandėlyje

€75.23 €38.37
Vnt.

Žymos: medinių langų pelmets, valanc, užuolaidų skraistė, užuolaidų spalvos, "pasidaryk pats" užuolaidų skraistė, levandų valance užuolaidos, dangtelis uždanga, miršta užuolaidos, logotipą, namų virtuvė.

Patarimai: 1. Pakuotė: Valance Nėra įskaitant Audinio užuolaidos ir tiulis / ( Tai yra specialią nuorodą pirkti Valance) 2. Apie Valance UŽSAKYMĄ: Jei krepšelis neturi norimo dydžio, prašome susisiekti su mumis 3 .Plačiau plotis Valance, dizainas Valance turės kai kuriuos pakeitimus.Valance individualų 150cm ~ 400cm tinkas (pavyzdys !) Jei krepšelis neturi norimą stilių, prašome susisiekti su mumis Jei norite pirkti audinio užuolaidos ir tiulio 1) siekiant užtikrinti užsakymą kokybės užuolaidos mums reikia 5-10 dienų atidžiai pritaikyti užuolaidas, ir tada siųsti jums. 2) Mes visada naudojame UPS/Fedex/DHL/EMS/e-EMS/RETS-EXPRESS/DPEX/Aramex. 3) Kai gausite paketą, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes pasistengsime padėti jums išspręsti, jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimų, kaip atlygį už tai labai dėkingas.

Atsiliepimai 1 Todėl, kad klientų pasitenkinimas yra mūsų įmonės paslaugų teikimo tikslais, jei esate nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, nes laiko skirtumas, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, mes pasistengsime padėti jums išspręsti, mes pasitikime yra Klientų pasitenkinimas yra sėkmingas, jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių pagirti kaip atlygį, labai dėkingas 2 Sveiki atvykę į paklausti apie didmeninės kainos Antrinėje rinkoje, kai gausite paketą, jei turite kokių nors klausimų, prašome pirmą Kartą kreipkitės į mus ( cn1517787735axvm ) , mes padėsime jums išspręsti,Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių pagirti, kaip mūsų atlygis Ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai