150% Tankis Trumpas Žmogaus Plaukų Bob Perukai Moterims, 4*4 Nėrinių Uždarymo Šilko Bazės Perukas, Juodas Šaknis Remy Brazilijos Peruką Prieš Nupeštos JK

150% Tankis Trumpas Žmogaus Plaukų Bob Perukai Moterims, 4*4 Nėrinių Uždarymo Šilko Bazės Perukas, Juodas Šaknis Remy Brazilijos Peruką Prieš Nupeštos JK

w95445

Nauja

Yra sandėlyje

€89.92 €44.96
Vnt.

Žymos: plaukų žmogaus perukas, 30 colių žmogaus plaukų perukas, chapeu žvejys, mergelė trumpas bob perukas, 250 tankis, mergina žmogaus plaukų nėrinių perukai, perukas, fontel nėrinių uždarymo perukas, na stiliaus perukas, bang žmogaus perukas.

100% Žmogaus Plaukų,Išpjautas Iš Vieno Donoro Tiesiogiai,Visą Odelės,Jokio Kvapo,Jokių Utėlių.Lengva Pusėje Dalis,Bandelė Ar Plaukai Surišti Į Uodegą, Kaip Norite. 130%,150%,180%,200%,250%,300% Tankis Visus Turimus, Nr. Padalinta Pabaigos.Q1:Kaip Pasakyti, 100% Žmogaus Plaukų, ir Iš Sintetinių Vienas?

A:Žmogaus plaukas susideda natūralus baltymų ir kai ji deginimas,pamatysite kai balti dūmai,ir tada ji virsta pelenais.Nors sintetiniai plaukai bus lipnus kamuolys po deginimas ir bus išleisti juodi dūmai.

Q2:Kaip ilgai tai gali tęstis?

A:kokybė ir tarnavimo laikas priklauso nuo to, kaip jie yra dėvėti ir kaip carful jie yra pasirūpinta.Naudojant švelnų šampūną,džiovinimo jis mažai šilumos plaukų kondicionierius,naudokite aliejaus kondicionierius su nurnish jis atsargus, bus pratęsti savo gyvenimą.Nors netinkamo šampūnai/kondicionieriai,dažnai naudojant šildymo įrankiai,dažai,labai optikos sutrumpinti gyvenimą produktas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai