Visą Nėrinių Žmogaus Plaukų Perukai 180 Tankis Glueless Visiškai Lace Perukai Brazilijos Giliai Banga Prieš Nupeštos Visiškai Nėriniai Perukas Remy Žmogaus Plaukų Perukai

Visą Nėrinių Žmogaus Plaukų Perukai 180 Tankis Glueless Visiškai Lace Perukai Brazilijos Giliai Banga Prieš Nupeštos Visiškai Nėriniai Perukas Remy Žmogaus Plaukų Perukai

w183668

Nauja

Yra sandėlyje

€124.55 €77.23
Vnt.

Žymos: plaukų žmogaus perukas, 20 colių giliai banga perukas, yaki banga visiškai nėriniai perukas, ali baba plaukų, medus nėriniai perukas žmonių plaukų, visą nėriniai perukas žmogaus plaukų linijos, trumpas bangų visiškai nėriniai perukas, giliai prarasti banga perukas, kambodžos plaukų, 61full nėriniai perukas žmonių plaukų.

Visą Nėrinių Žmogaus Plaukų Perukai Už Juodaodžių Moterų 180% Tankis Visiškai Lace Perukai Prieš Nupeštos Brazilijos Giliai Banga Remy Žmogaus Plaukų Perukai

Prekės Pavadinimas: Satai Plaukų Stilius: Visiškai Nėriniai Perukas, Giliai Banga Žmogaus Plaukų Perukai Tankis: 150% & 180% Tankis Galima Plaukų Spalva: Natūralios Spalvos, Gali Būti Dažų & Balinimo Nėrinių Spalva: Vidutiniškai Rudos Spalvos Nėriniai Svoris: 150g-350g / vnt. Kepuraitė Dydis: Vidutinis Dydis, Tinka Daugumai Žmonių.Pristatymas: DHL/FedEx/UPS/ePackage Galima Tarnavimo Laikas: Ilgiau Nei 12 Mėnesių Tinkamą Priežiūrą.

Q1: galiu dažų ar baliklio plaukų?

Kiekvieno ryšulio, plaukų ateina iš donoro, plaukai yra visiškai natūralus ir niekada nebuvo tvarkomi.Ir mes tada pasirinkite toks plaukų, kad nei per storas, nei per plonas.Ji mano, spalvų ir baliklio labai lengvai.

Q2: ar Gali būti plaukų geležies-plokščia ?

Tai gali būti geležies butas, prašome don ' t būti didesnė kaip 150C, kai jums tai padaryti, ar plaukai bus sunaikinta.Taip pat plaukų grįš į savo natūralią banguoti, po to nuplaukite iš geležies arba iš plokščių.

Q3: Kodėl mano plaukų audimo gauti raizginys ?

Dažniausiai savo Plaukų audimo painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, prakaitas, ir ne šukavimas ( platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien.Įsitikinkite, kad wash & būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

Q4: Kodėl mano plaukų audimo gauti praliejimo ?

Visų pirma, prašome, veikia plaukus su jūsų pirštais arba plati-dantytomis šukomis švelniai siekiant išvengti praliejimo.Garbanotas plaukų, nenaudokite šukos.Antra, Po plovimo, prašome slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkinė ir švelni.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai