50pcs Blizgučiai Blizgančiais Meilės Sąsiuvinis Grybų Skylę Mygtuką Palaidų lapų Ritė Disko Sagtis Disko Privalomas Segtuvų Žiedams Disko Sąsiuvinis

50pcs Blizgučiai Blizgančiais Meilės Sąsiuvinis Grybų Skylę Mygtuką Palaidų lapų Ritė Disko Sagtis Disko Privalomas Segtuvų Žiedams Disko Sąsiuvinis

w95194

Nauja

Yra sandėlyje

€8.33 €7.08
Vnt.

Žymos: knyga žiedai segtuvų, 6 žiedas planuotojas, disko šlifuoti, nagų pigmentas, rišiklis indeksas, 6 žiedinių segtuvų a7, notepad, rišiklis žiedas, discbound sąsiuvinis, dekoro grybų.

Skelbimas:

Mūsų produktai:

Mes naudojame nekilnojamojo nuotraukų parodyti mūsų produktus ir tai, ką matote, ir ką jūs gaunate?Dydis paklaida + -3cm yra normalus, apšvietimo efektai normalus sūnus?

Mūsų paslaugos:

Jūs galite kalbėtis su mumis visus jūsų klausimus per TradeManager mes pasistengsime atsakyti jums teisingą kelią ir, jeigu mes ne internetu, prašome rašykite mums ir mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Apmokėjimas:

Mes Priimame Kredito Kortelės, Vizos, Master, Pinigų, TTY, klientų praradimą.Jei jums reikia daugiabučiuose paketu, prašome kreiptis el. paštu arba TradeManager internete.Prieš apmokėjimo ir patikrinkite pristatymo informaciją: adresą ir pašto kodą, vardą, telefono numerius?

Grįžta terminas:

Tuo atveju, priimti sugedusį elementą iš klientų, ar turite iki 7 dienas nuo reikalavimo gavimo dienos prašyti grąžinti pinigus ar mainais už naują?

Jei gauna neteisingą elementas, elementus, turi būti perduoti savo originalius ir nepanaudotą būklės ir turi būti ir jos originalus langelyje ir pakuotė

Tokiu atveju mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad galėtume ištaisyti?Yra jūsų pasitenkinimą svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai