LUCKYYJ Mėnulio Sodas Gobelenas, Mėnulio Fazė Gobelenas Gėlių Vynuogių Gobelenas Juodas Fonas Gėlių Siuvinėjimas Sienos Kabo už Kambarį

LUCKYYJ Mėnulio Sodas Gobelenas, Mėnulio Fazė Gobelenas Gėlių Vynuogių Gobelenas Juodas Fonas Gėlių Siuvinėjimas Sienos Kabo už Kambarį

w66898

Nauja

Yra sandėlyje

€6.32 €4.55
Vnt.

Žymos: dekoro gėlių sienos, Gėlių Galvos, mėnulio fazė, šėtonas gobelenas, korėjos gobelenas sienos estetika, gobeleno, boho sienos, gobelenas baltas juodas, tapestri sienos, vyrai tapastry.

Unikalus Dizainas:

Ši mėnulio fazė gobelenas yra visą informaciją ir kūrybiškumą, su gėlių vynuogių , stiprus sluoksniavimasis ir unikalų stilių, suteikti jums džiaugsmingą nuotaiką.Per keletą minučių, kad stebuklinga transformacija į savo kambarį.

Šešių Dydžių:

95x73cm,100x150cm,150x130cm,150x150cm,150x200cm,180x230cm

Aukštos kokybės ir Aplinkosaugos:

1.Odos draugiškas Medžiagos:netoksiškas 2.Patvarus 3.Subtilus hemming Šį puikų gobelenas yra be galo pranašesnis už kitų medžiagų.

HD skaitmeninė spauda-Aiškios:

1.Sveikos rašalo 2.Aiškiai 3.Bekvapis, Patvirtinantis HD spausdinimo ir featuring ryškių spalvų, trapumą linijų, aiškiai ir ne išnyks, pakankamai šviesos savo kambarį.

Lengvas:

1.Minkšta 2.Patogu laikyti ir nešiotis Tiesiog sulenkite ir perkelti jį ten, kur jums reikia.Puiki dovana visoms progoms:Picnic/Paplūdimys Lapas/ Antklode ir pan

Lengva naudoti & priežiūra!

Saulė taro modelis, kuris bus pridėti paslaptingą atmosferą savo kambarį. - Labai paprasta pakabinti, naudojant dekoratyvinės vinutės su plačiomis galvutėmis, stumti kaiščių, smeigtukus arba juostelės komandą. - Skalbimo priežiūra: Mašina arba ranka plauti su šaltu vandeniu.Pakabinti sausoje tik. - Lyginimo Priežiūra: Prašome geležies jį ne mažesnė temperatūra.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai