XTUGA EW240PLUS 4 Kanalas, UHF Belaidžiai Mikrofonai Sistema Etapas Baļnyćiai Naudoti Šeimai Šalis, Vestuvių, Mažų Karaoke Vakarą

XTUGA EW240PLUS 4 Kanalas, UHF Belaidžiai Mikrofonai Sistema Etapas Baļnyćiai Naudoti Šeimai Šalis, Vestuvių, Mažų Karaoke Vakarą

w94083

Nauja

Yra sandėlyje

€92.04 €77.31
Vnt.

Žymos: Debra, archeer "bluetooth" bevielis mikrofonas, 4 kanalų mikrofonas, kamera microfone, lavalier microphone radijas, mic mokytojas, prosound uhf bevielis mikrofonas, mažas, geras mikrofonas, belaidžio microphon, grupė mikrofonas.

XTUGA EW240PLUS 4 Kanalas, UHF Bevielės Mikrofonų Sistemos

Taškas:

1. UHF Bevielis Mikrofonas - Tai XTUGA UHF Bevielis Mikrofonas priimti papildomi Ultra Aukšto Dažnio bevielio perdavimo technologiją.Automatinis rungtynės.Su mažai trukdžių, signalo stabilumas, greitas perdavimo charakteristikas.Naudojant atstumo diapazonas gali būti iki 230ft(65m)atviroje vietovėje.

2. Profesionalių Mikrofonų Sistema - Keturi kanalai gali būti naudojami vienu metu be trukdžių.Veikia nepriklausomas garso reguliavimas ir reguliuojamas garso išėjimas.Yra atskiras garso valdymas kiekvienam kanalui.Pasiekti tikslią vokalo pusiausvyrą.

3. Universalus Naudoti - Plug-and-go paprasta sąranka.Imtuvas turi keturis subalansuota XLR išėjimus ir vieną 1/4"(6.35 mm) sumaišykite išėjimo lizdas, kuris gali būti išoriškai prijungti įvairius išorinius prietaisus, pavyzdžiui, stiprintuvai, maišytuvai, muzikiniai centrai, ir daugiau.

4. Metalo korpuso Konstrukcija - imtuvas ir mikrofono korpusas yra pagamintas iš tamprios, visi metalo medžiagos patvarumo.Anti-rudenį metalo galvos, patvarus ir stilingas.

5. LCD Ekranas - Tiek imtuvo ir mikrofonas turi high-end LCD ekranas, akumuliatoriaus naudojimo ir darbo statusas yra aišku iš pirmo žvilgsnio.

6. Kelis Derinius - Gali būti naudojamas kartu su kišeniniais siųstuvai,taip pat gali būti naudojamas kartu su bodypack siųstuvas.Tegul ausis mikrofonas išleisti savo rankas.Idealiai tinka posėdžių transliacijas, vestuves, karaoke, socialinių įvykių, ir mažoms ir vidutinio dydžio prekybos vietoms, pvz., konferencijų salėms, auditorijoms, mokyklų, bažnyčių, ir etapais.

7. Platus Dažnių diapazonas - mikrofono sistema atitinka naujojo FCC dažnio taisyklės.lntroducing dažnio suspaudžiant plečia technika sumažinti triukšmo ir padidinti dinaminį diapazoną.Fiksuoto dažnio dizainas.A Grupė: 501.00 MHz, 511.50 MHz, 524.00 MHz, 538.50 MHz.B Grupė: 506.00 MHz, 517.50 MHz, 531.00 MHz, 546.50 MHz

Bevielis Mikrofonas:

- Kasetė:Dinaminė

- RF išėjimas:

- Įprastu nuokrypis:±22kHz

- Maksimalus nuokrypis:±80kHz

- Baterija:2 x 1,5 V baterijos

- Baterijos tarnavimo laikas:>8 valandų

Pakavimo sąrašas: 1 x 4 Kanalų Imtuvas, 4 x Rankiniai Mikrofonai, 1 x 110V/220V maitinimo 1 x 1/4 "prijungimo kabelis 1 x originali dėžutė 1 x vartotojo vadovas 4 1.5 V baterijos (pastaba: dėl transportavimo priežasčių, baterijos nėra siunčiama kartu su prekėmis, prašome pirkti juos sau, ačiū!) Atkreipkite dėmesį, kad: Prašome įsitikinti, kad jūsų dažnumas yra tinkamas.Jei turite kitų dažnių, prašome leiskite mums žinoti, prieš užsakant.

Darbo sritis:

Keturios Funkcijos, Maitinimo adapteris: 1) ES KIŠTUKO 2) JAV KIŠTUKAS 3) UK PLUG 4) AS KIŠTUKO 2.Imtuvas

Imtuvo priekiniame skydelyje pareigos:

1) Volume:

Pagal laikrodžio rodyklę: apimtis nuo mažo iki didelio,; ir atvirkščiai, apimtis nuo didelio prie mažo

2)LED ekranas:

Mikrofono signalo stiprumas, mikrofonas kanalo

3) Maitinimo jungiklis:

A)Prijunkite maitinimo adapterį prie imtuvo lizdą, ir tada prijunkite maitinimo adapterį į 220V maitinimo šaltinis.

B) Paspauskite imtuvo maitinimo mygtuką ir imtuvas yra nustatytas darbo .

Imtuvas galinio skydo funkcijos:

1) Mic XLR lizdas (SUBALANSUOTAS OFF):

XLR kabelio reikia: (neįskaitant), galite prisijungti tik tada, mikrofonai, A, B, C ir D prietaisą atskirai.

2) Maišymas iš lizdas:

A.) 6.35 mm kištuku linija yra reikalinga. (įtraukta į pristatymo)

B.) Iš maitinimo lizdo,

A) galite imtuvą prijungti prie stiprintuvo ir garsiakalbio, ir kt.

B) galite prisijungti tik tada, mikrofonai, A, B, C ir D kartu. 1) Mic XLR lizdas (SUBALANSUOTAS OFF): XLR kabelio reikia: (neįskaitant), galite prisijungti tik tada, mikrofonai, A, B, C ir D prietaisą atskirai. 2) Maišymas iš lizdo: A) 6.35 mm kištuku linija yra reikalinga. (įtraukta į pristatymo) B.) Iš elektros lizdo, A), Jūs galite imtuvą prijungti prie stiprintuvo ir garsiakalbio, ir kt.B) galite prisijungti tik tada, mikrofonai, A, B, C ir D kartu.Imtuvas:

- Jautrumas:>80dB

- Garso išvestis:Subalansuota ir Nesubalansuotas

- Maitinimo įtampa:AC 16V,400mA

- Matmenys:440 x 210 x 40mm

- Masė(svoris):Approx.1.3 kg

- Vienas 1/4" Sumaišyti ir keturi 1/4" Atskiri išėjimai 3.Siųstuvas 1.Rankinį Siųstuvą - -Įjungimo/Išjungimo Jungiklis

--Specialius poveikio banga panaikinti apygardos delninių mikrofonas jungikliai

--Triukšmo sugerties dizainas pašalina išorės ir perduoti triukšmo visiškai --Patvari konstrukcija modulinė konstrukcija yra lengva surinkti ir atšoka,ypač patogus aptarnavimas po pardavimo Medžiaga: Plastikinės rankinės, Komfortą ir sklandžiai tvarkymo patirties su elegantiška išvaizda.Kasetė: 1), Tipas: Juda ritė 2) Polar modelis: Cardioid 2.Kūno Pack Siųstuvas

--Renovuotas dizaino kūno-pack siųstuvas gali būti derinama su lavaliere,laisvų rankų įrangos ar prietaisų jungtis,teikti kitas variantas be rankinės mikrofonas;Dar daugiau,ji nustato savo laisvą ranką.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai