SYNCO MIC D2 Shotgun Microphone Hyper Cardioid Kryptinė su XLR Jungtis Profesionalūs Vaizdo Garso Įrašymo vaizdo Kamera

SYNCO MIC D2 Shotgun Microphone Hyper Cardioid Kryptinė su XLR Jungtis Profesionalūs Vaizdo Garso Įrašymo vaizdo Kamera

w122105

Nauja

Yra sandėlyje

€210.25 €187.12
Vnt.

Žymos: bevielis mikrofonas profesionalus dėstytojas, kamera microfone, garso automobilį, garso dslr, cabl xlr, dslr belaidžio mikrofono siųstuvas, mingda, andoer trikojo, microphon, grupė mikrofonas.

Synco MIC-D2 Apžvalga

Į Synco Mic-D2 karabinai mikrofonas funkcijos hypercardioid polar modelis pristatyti patobulintą priekinės dėmesio ir pusės atmetimas, palyginti su supercardioid šautuvų, leidžia užfiksuoti aiškius, kokybės dialogą ir garso efektus nepriklausomus kino kūrėjus, videographers, ir transliuotojams.

Lengvas kūno yra pagamintas iš CNC-apdirbtas žalvaris geresnio atsparumo trikdžiams ir ilgaamžiškumą.Juoda speklų apdaila sumažina atspindžio užtikrinti, vaizdo nuožiūra per vaizdo ūgliai.

Su stiprus jautrumas ir didelis maksimalus SPL tvarkymo, Mic-D2 suteikia tvirtą iškraipymas nemokamai signalas.Jo grandinė naudoja įmontuotą bass boost sustiprinti žemo dažnio duomenys.Mikrofonas, XLR išvestis ir įtraukti XLR laidas leidžia standartizuoti stotimis mic preamps, maišytuvų ir įvairių nešiojamųjų garso įrašymo.Jis yra valdomas per 48V phantom power, todėl jokių baterijų nereikia.

Stora Garso Pikapas

Kadangi tradicinis karabinai mikrofonas naudoti supercardioid polar modeliai, Mic-D2 naudoja hypercardioid pikapas modelis būtų dar griežtesnė priekinės dėmesio, daugiau slopinimas šonuose, ir šiek tiek padidėjo, galiniai pikapas, todėl jis idealus pasirinkimas įrašymo vidaus ar lauko aplinkoje.

Mic-D2 grandinės dirba built-in, bass boost, siekiant padidinti informacijos, žemo dažnio šaltinių, skolinimo jo tonas papildyti garso efektų, taip pat dialogą.

48V Phantom Powered

Su jos subalansuotos 3-pin XLR išvestis ir 48V phantom maitinimui, Mic-D2 gali būti naudojamas su masyvo nešiojamą garso įrašymo, lauko grotuvai, ir maišytuvas, adapteriai, taip pat built-in preamps daug vaizdo kameras.XLR jungtis s paauksuotų kontaktų pagerinti laidumas, kad išlaikyti jūsų signalas.

Idealiai tinka Montavimo Boompole

Lengvas ir beveik 10" ilgio, Mic-D2 yra gerai tinka naudoti ant boompole ar mic stand.Ji apima mic laikiklį su 5/8" ir 3/8" funkcijos montavimo universalumas.

Priekinio Stiklo Sumažina Vėjo Keliamą Triukšmą

Mic-D2 apima puta priekinio stiklo nepageidaujamos vėjo triukšmo nuo brizas, ventiliatoriai, šildytuvai, oro kondicionieriai.

langas.adminAccountId=230691092;

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai