Skaitmeninis Optinis Bendraašis, kad Analoginis Garso Keitiklis, Skaitmeninis Koaksialinis Konversijos Modeliavimas SP99

Skaitmeninis Optinis Bendraašis, kad Analoginis Garso Keitiklis, Skaitmeninis Koaksialinis Konversijos Modeliavimas SP99

w92176

Nauja

Yra sandėlyje

€16.94 €11.01
Vnt.

Žymos: coffe kapsulė turėtojas, cofee puodelis mama citatos, tote maišą wiyh užtrauktukas, cofee "iphone" x atvejais, coffe baras ženklai namuose, coffe cup logotipo idėjas, tote maišai, birių užsakymo, cofee puodeliai starabuks, cofee dizaino pagalvės.

Skaitmeninis Optinis Bendraašis, kad Analoginis Garso Keitiklis, Skaitmeninis Koaksialinis Konversijos Modeliavimas SP99 Savybės:

1. Šis Keitiklis Konvertuoja Bendraašis arba Skaitmeninis Garso Signalus į Analoginius L/R Garso ir Galima Prijungti prie Išorinių Įrenginių

2. Taip Pat Galite Pasirinkti, 3,5 mm Ausinių Išėjimo, Prijungti Aukštos Kokybės Ausines, Tai puikus Namų ar Garso Perjungimas.

3. Dvikryptis Jungiklis Dizainas Leidžia Daugiau Nei Konverteris, Ne tik Palaiko Skaitmeninio į Analoginį, taip Pat Palaiko Skaitmeninio Digital (NE Remti Analoginis Skaitmeninis)

4. Palaiko garso Valdymas, garso Valdymo Rankenėlė Tiesiog koreguoti Garsumą Ausinių Sąsaja ir RCA Sąsaja, Ne Bendraašių.

5. Bendraašis Kabelis ir Maitinimo Adapteris, nereikia Įdiegti Papildomų Programų, Tiesiog Plug and Play

6. Su Volume", Galite Reguliuoti RCA L/R + 3.5 mm Jack Audio Išvestis, Patogu Naudoti

Skelbimas:

1. Yra maitinimo jungiklis ant volume, prašome įjunkite maitinimo jungiklį, prieš naudodami VPK.

2. Prašome nustatyti Garso Išvesties į PCM/LPCM.

3. Išmaniųjų televizorių, jei nėra garso netgi galite nustatyti garso išvesties į PCM/LPCM, prašome kreiptis į televizijos išorinius garsiakalbius (Meniu-Sounds - Speaker Setup - HESB/išorinis garsiakalbis-ON)

4. Šis keitiklis nepalaiko 5.1 Kanalo, Tokių Kaip DTS.

Specifikacija:

Tipas: Audio Adapter/Keitiklis

Medžiaga: Aliuminio

Įvesties sąsaja: Bendraašiai

Išvesties sąsaja: RCA, Toslink, Coaxial, 3.5 mm

Signalo Diskretizavimo Dažnis: 32-192 KHz,

Bit Rate: 16-24 Tiek

Išėjimo Varža: 16-300 ohm

Darbo Įtampa: 5V

1x Skaičiuoklė

1x optinio pluošto kabelis

1x USB maitinimo kabelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai