AV HDTV Belaidžio WiFi Ekranas Dongle Mirror Box "Android", " IOS " Telefonas Automobilį TV Vaizdo Adapteris Miracast Airplay, DLNA Ekrano Atvaizdavimas

AV HDTV Belaidžio WiFi Ekranas Dongle Mirror Box "Android", " IOS " Telefonas Automobilį TV Vaizdo Adapteris Miracast Airplay, DLNA Ekrano Atvaizdavimas

w113828

Nauja

Yra sandėlyje

€21.10 €18.99
Vnt.

Žymos: 1080p hd media grotuvas, tv box x7, belaidžio vaizdo auto stovėjimo aikštelė, mtp multicam, moblie hdmi kabelis, miracast, lg g8x dvigubas ekranas adapteris, C80, mirabox 5g wifi, automobilių mirrorlink dėžutę, hdmi wifi adapteris televizija.

RM5047170693014947

Šis prietaisas palaiko HDMI arba AV Išėjimas.labai naudinga ir patogu !Suderinamumas, Automobilio modelis arba Telefono modelio nėra svarbu, svarbu yra taip :

Kaip patikrinti, ar jūsų telefonas ar automobilis / TV gali naudoti šį produktą, ar ne ? : TV/Projektoriaus ar Monitoriaus, kaip ilgai, kaip jis turi HDMI arba AV įvesties prievado,tai gerai, kad naudojatės mūsų productTo Automobilį,kaip ilgai, kaip jūsų automobilis turi HDMI prievadą arba AV uosto,ji yra gerai naudoti mūsų produktą.

Su išmaniųjų telefonų,pls patikrinkite savo "telefono nustatymo" ,kaip ilgai, kaip jūsų telefonas turi 1 funkcija WLAN Direct /Allshare Cast / Ekrano Atvaizdavimas / Žaisti / WLAN arba Wireless Display/ Media Išvestis / Multi-ekranas, interaktyvios /Ekrano dalijimasis, arba Smart Nuomone, tai yra gerai naudoti mūsų produktą.

: Šiltas Patarimai

1. Jei prijungiate su HDMI Kabeliu, prašome susisiekti su HDMI kabeliu per pirmąjį ,ir tada galia , kitaip signalo negalite išėjimo forma HDMI. 2.

Gali žaisti "youtube", bet negali žaisti HDCP turinį, tokį kaip "Netflix", A mazon vaizdo, HBO eiti, "HULU" ir " Honda motor ir kt.

3.Jei mesti internetinės vaizdo įrašų,mobiliųjų telefonų duomenų ar namų "wifi" būtina.jei neprisijungęs vaizdo,nereikia telefono duomenis, arba wifi

Funkcijos Įvadas: Perdavimo navigacijos, garso, vaizdo ir žaidimų ir kt.informacija, ekrano, automobilyje.Veidrodis žemėlapį iš savo išmaniojo telefono į automobilio ekranas navigacijai, ne reikia, kad įdiegti brangių automobilių GPS navigacijos sistema.Taip pat gali mesti mobilųjį telefoną prie namų HDMI televizoriaus, projektoriaus ar monitoriaus, mėgautis savo telefono, dėl didesnio ekrano,labai nuostabus !Parama tiek Automobilių ir Namų HDMI arba AV TV / Projektoriaus ar Ekranas ekrano Dydis: apytiksl. 6x6cm,mini nešiojamą dydį.Komplektą Sudaro: 1 x HDMI WiFi Ekrano Atvaizdavimas Box 1 x AV Kabelis 1 x USB Maitinimo Kabelis, 1 x Naudojimo Vadovas

NE Mažmeninio Paketo Lauke,jei reikia,pls susisiekti su mumis pirmą šiltas patarimai: įsipareigojimų,ji ateina be Reteail Paketo Lauke,jei reikia,pls susisiekti su mumis pirmą kartą.

RM5047170693014949

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai