NAUJAS F9 Belaidžio ryšio laisvų Rankų įrangą, Skirtą Išmanųjį telefoną xiaomi TWS Ausines 2000mAh Baterija 5.0 "Bluetooth" Ausines Shopify Dropshipping

NAUJAS F9 Belaidžio ryšio laisvų Rankų įrangą, Skirtą Išmanųjį telefoną xiaomi TWS Ausines 2000mAh Baterija 5.0 "Bluetooth" Ausines Shopify Dropshipping

w91530

Nauja

Yra sandėlyje

€9.95 €7.06
Vnt.

Žymos: husa oro ankštys, infinix 7 pastaba., naujas atvyksta, baterija earphon, aptx "bluetooth", aa batteri turėtojas, "bluetooth" headphon, belaidžio headphon, zigbee, xiaomi mi.

F9 Belaidžio ryšio laisvų Rankų įrangą, Skirtą Išmanųjį telefoną xiaomi TWS Ausinės, Baterija 5.0 "Bluetooth" Ausines Shopify Dropshipping Aprašymas: 1. Baterijos Energijos, LED Ekranas: krovimo atveju su built-in 3500 mAh baterija, galima krauti automatiškai, kai ausinių yra įdėti į apmokėjimo atveju.Baterijos statusą, ausinių ir krovimo lange galite ekranas aiškiai.

2. Ilgas Baterijos Veikimo Laikas: Naujausia "Bluetooth" 5. 0 technologija suteikia patikimą ryšį ir mažesnis energijos suvartojimas, taip pat remti dual stereo skambina, tiesiog visiškai įkrauti "Bluetooth" ausinių, tada jie padės jums mėgautis 4-5 valandų muzikos arba skambinkite.jis ateina su 2000mAh nešiojamų apmokestinimo atveju, tiesiog įdėti į ausinių atveju, ausines, automatiškai imti, o tik duoti atveju viso darbo laiko, bus padidinome iki 120hours.

3. TWS Stereo Garsas: bevielės ausinės turi aukštos kokybės garsiakalbiai su individualų hi-fi " garso padalinio kad gilus baritonas, trapumą, aišku, trigubas ir gražus midstbluetooth ausinių turi stereo ir monofoninis režimai.Jūs galite tiesiog naudoti vieną ar mėgautis stereofoninį garsą, naudojant juos kartu.Aukštos kokybės garsiakalbiai su individualų hi-fi " garso padalinio atneš šventę klausos jums.

4. Lengvas ir Patogus: Tik 5 g.Mini ausinių yra kochlearinius forma, formos "Bluetooth" ausinės yra griežtai sukurta pagal žmogaus ausies formos. 12 gramas kiekvienam belaidžių ausinių ir 50 g viso su įkrovimo lauke tegul ausines super lengvas naudoti, nešioti ir įdėti kur nors į jūsų kišenę.

5. Cvc 8. 0 Triukšmo Panaikinimo: Su puikia garso kokybę, pažangias "Bluetooth" 5. 0 technologija, užtikrina pirmos klasės garso, greičiau porą, ryšys labiau stabili, ir darbinis atstumas yra kiek 10 metrų.Cvc 6. 0 triukšmą, gali padaryti už švarus balso perdavimo sumažinti fono garso ir teikti aukščiausios kokybės klausymo patirtį.

Specifikacijos: Modelis: F9;

Tipas: Ausinės;

Ausinių tipas: in-ear ausines;

Bluetooth protokolas: HFP/HSP/A2DP/AVRCP;

Muzikos laikas: apie 150 valandų;

Pokalbio laikas: apie 150 valandų;

Elektriniai talpa: 2000mAh;

Bluetooth atstumas: apie 10 metrų;

Atsparus vandeniui: Gyvenimo lygio vandeniui;

Ryšio režimas: viengubo ir dvigubo nemokamai naudotis;

Spalva: juoda;

Funkcijos: muzikos, groti/pauzė, autoatsakiklio ir triukšmo sumažinimas, " IOS " baterija, ekranas, balso pranešimą;

"Bluetooth" versija: V5.0;

Suderinami prietaisai: už Xiaomi, Samsung, Apple, skirti "Huawei", dėl Kolega, už Vivo, Lenovo kompiuteriams, planšetiniams kompiuteriams ir kitiems "Bluetooth" prietaisams.

Pakavimo Sąrašas: F9 "Bluetooth" Ausinės x 1;

Duomenų Kabelis x 1;

Instrukcija x 1;

Dėžutė x 1.

Pastaba:

Nelieskite karšto vandens.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai