3 1. Termometras su Drėgmėmačiu Barometras Temperatūra Drėgnumas Testeris Atmosferos Slėgis Stebėti Stotį Analoginis Kambarys

3 1. Termometras su Drėgmėmačiu Barometras Temperatūra Drėgnumas Testeris Atmosferos Slėgis Stebėti Stotį Analoginis Kambarys

w89189

Nauja

Yra sandėlyje

€12.31 €10.46
Vnt.

Žymos: baromet thermomet, wirel oras stotis, vyrai drėgmėmačiu, raundas skaitmeninė oro stotis, FanJu, oras stotis belaidžiai jutikliai, namo lauko, baldr termometras, stoties orai, multimet, mi termometras su drėgmėmačiu.

3 1. Termometras su Drėgmėmačiu Barometras Temperatūra Drėgnumas Testeris Atmosferos Slėgis Stebėti Stotį Analoginis Namų ūkio Funkcijas produkto yra naudojami matuoti temperatūra, drėgmė, atmosferos slėgis ir kitų parametrų pokyčių aplinkoje Matavimo diapazonas: -30 ~ 50C, 0 ~ 100% RH, 970 ~ 1050hPa, Rezoliucija: 1C, 2% RH, 1hPa Matavimo tikslumas: ± 2C, ± 5% RH (40 ~ 70% RH), ± 5hPa (970 ~ 1040hPa) Skersmuo: 128mm Storis: 41mm svoris Svoris: 130g Pakuotės Turinys: 1 x 3 in 1 stotį ( nereikia akumuliatoriaus )

Pastaba:

Šis punktas negali būti panaudota virš 400m atitude, prašome patikrinti prieš užsakymą.

Naudoti barometras

Iš anksto sureguliuoti barometras, paprastai barometras yra kalibruojami gamykloje pagal 400m virš jūros lygio.Pasikeitus aukščio į savo vietą, ir nuoroda, klaidos sukelia vibracija, tranzito, barometer reikia pakoreguoti pagal toliau nurodytus veiksmus 1. Pirmiausia patikrinkite, ar vietos atmosferos slėgis vietos meteorologijos stotis arba tinklas, oro uostą, ar visuomeninis pastatas, kalibruotas barometras, arba naudoti esamą barometras, kaip remiantis standarto. 2. Atsargiai reguliuoti juostinėmis varžtą atgal, barometras, kol rodyklė rodo faktinį atmosferos slėgis srityje.Nereguliuokite barometras judėjimas per daug .Kai koregavimas yra baigtas, švelniai bakstelėkite stiklo paviršiaus barometras ranka, kol rodyklė Tiksliai rodo tikrąjį slėgio vertės. 3. Reguliavimo varžtas negali būti per pakoreguoti.Jei varžtas yra sugriežtintos viena kryptimi, pabaigos reguliavimo diapazonas buvo pasiektas.

Barometras rodmenys,

1. Nustatyti kryptį ir tendencijas atmosferos slėgio pokyčius, pirmiausia bakstelėkite stiklo paviršiaus barometras su pirštu, ir tada pasukite reguliavimo rankenėlę ant objektyvo suderinti žymiklį ant objektyvo su barometras žymiklį.Po kelių valandų, bakstelėkite paviršiaus barometras.Stebėti pakeisti kryptį barometras rodykle

2. Jei rodykle juda į dešinę (pagal laikrodžio rodyklę), tai reiškia, kad oro slėgis, padidėjo, o tai, ką mes vadiname " slėgis pakyla ."

3. Jei rodyklė pasislenka į kairę (prieš laikrodžio rodyklę), tai reiškia, kad oro slėgis sumažėjo, o tai, ką mes vadiname " slėgio kritimo ."

4. Ta kryptimi, kuria juda žymeklis yra tendencija keičiasi oras.Perkelti žymeklį į dešinę, reiškia, kad oras bus pasukti į dešinę.Rodykle juda į kairę rodys, kad oras bus įjungti ir išjungti blogai.

5. Nustačius atmosferos slėgis keitimas su dviem skaitymais, reguliuoti, derinti kontrasto adata ir barometrinio slėgio jėgas dar kartą už kitą skaitymo, kaip aprašyta aukščiau.Mažas pokytis atmosferos slėgis žymiklį nėra svarbu, bet rodmenys toliau ta pačia kryptimi per trumpą laiką Nedideli pokyčiai bus svarbiau..

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai