Inkbird IHT-1S Naują Atvykimo Skaitmeninis Mėsos Termometras su Sukiojamomis Ekrano ir Auto Apšvietimo Įkrovimo Momentinių Bandymo Termometras

Inkbird IHT-1S Naują Atvykimo Skaitmeninis Mėsos Termometras su Sukiojamomis Ekrano ir Auto Apšvietimo Įkrovimo Momentinių Bandymo Termometras

w110926

Nauja

Yra sandėlyje

€44.27 €36.30
Vnt.

Žymos: med skaitmeninis termometras, apkaba termometras, inkbird wifi, automobilių thermomet, nuotolinio valdymo jutiklis termometras, skaitmeninių elektroninių mėsos termometras, lauko temperatūros, j. grilis termometras, Momentiniai Skaityti Termometras, virėjas mėsos.

Inkbird IHT-1S Vandeniui Skaitmeninės Mėsos Termometras su Sukiojamomis Ekrano ir Auto Apšvietimas, Įkrovimo Momentinių Skaityti Virimo Maisto Termometras už Grotelės, Rūkalius, Virtuvė, GRILIS, Orkaitė, Candy&Kepimo

Svarbus Pranešimas: Prašome Vieta, Kad per www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas ,Ačiū !

Savybės:

✔ Greitai Reaguoti : 2s~3s skaitymo metu, ±0.5℃/±1.0℉ didelis tikslumas.Matavimo Diapazonas: -58.0℉~572℉/-50.0℃~300℃, Kalibravimo Intervalas: -5.0℉~5.0℉/-3.0℃~3.0℃.

✔ Elegantiškas&Praktinio: Matinis ir matinis tekstūros, neslystantis dizainas, kablys, patogus sandėliavimas, didelis LCD ekranas su apšvietimu.

✔ Gravity Jutiklis: LCD ekranas švies automatiškai, kai jūs pasiimti termometras ir ekrane bus pasukti pagal jūsų judėjimą lengva skaityti.

✔ Vieno Mygtuko Valdymas: Trumpas, spauskite mygtuką paspaudę skaityti, paspaudę mygtuką 2~8 sekundes ir tada atleiskite, kad persijungti tarp℉ ir ℃, paspaudę mygtuką 10 sekundžių norėdami įvesti kalibravimo režimu.Jei nėra organizavimo ir temperatūrą išlaiko stabilią 3 minutes, prietaisas automatiškai išsijungia, ir jis bus automatiškai paleisti iš naujo, jei jūsų pasiimti arba paspauskite mygtuką.

✔ Daugkartinio įkrovimo Baterija: Įrengtas su 250mAh Ličio Baterijos, nereikia keisti baterijų nebėra.IP67 įvertinti atsparus vandeniui, idealiai tinka valyti.INKBIRD suteiks 2 metų garantija už šį produktą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

Techniniai duomenys :

Modelis: IHT-1S Skaitymo Laikas: 2~3 Matavimo Diapazonas: -58.0℉~572℉/-50.0℃~300℃ Matavimo Tikslumas: ±0.5℃/±1.0℉ Rezoliucija Ekranas: 0.1℃/℉ ( =100℃/212℉) Vandeniui Lygis: IP67 Auto-ON/OFF Įkraunama Ličio Baterijos Kalibravimo Intervalas: -5.0℉~5.0℉/-3.0℃~3.0℃ pagalba ir ℉ & ℃ LCD (Skystųjų Kristalų) Foninio apšvietimo Ekranas G-Sensorius (Pasukti ekraną ir Auto-ON), Produkto Naudojimas: matavimo maistas, skysčiai, pastos ir pusiau kietų medžiagų, Garantija: 2 metai

Pakuotė :

IHT-1S Skaitmeninį Maisto Termometras*1

Naudotojo Vadovas*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai