Suplėšyti Kampe Mašina (TCM) juano Pablo Suplėšyti Kortelės Gudrybė Kortelės Magijos Triukų, Iliuzijų Close up Magic Rekvizitai Atkurti Magas Denio

Suplėšyti Kampe Mašina (TCM) juano Pablo Suplėšyti Kortelės Gudrybė Kortelės Magijos Triukų, Iliuzijų Close up Magic Rekvizitai Atkurti Magas Denio

w85115

Nauja

Yra sandėlyje

€16.12 €13.54
Vnt.

Žymos: kampe mašina vizuoti, ford focus pavarų dėžė, re5r05a, tcu, kremas tcm, kampe gręžimo mašina, kampe mašina turas, kampe supjaustyti mašina, mediniai kampo šlifavimo staklės, mašina metalo kampe.

Aprašymas:

Pastaba: Šis produktas gali būti naudojamas gyvenimui,mes tiekiamos jums gudrybė įrankis,jūs galite padaryti gudrybė korteles save

Prieš kelerius metus, Juan Pablo išleistas Suplėšyti Kortelės Raida ir revoliuciją, kaip mes ašara kampe ant žaisti kortelės.

Dabar, su Juanu Pablo ' s Suplėšyti Kampe Mašinos, jūs galite padaryti savo korteles!

Ką daryti, jei tai buvo įmanoma jums ašara kampe kortelės pat kiekvieną kartą?

Įsivaizduokite poveikio, kurį atliks su dvigubu kampą, kad rungtynės kiekvieną kartą!

Vienas iš labiausiai galinga technika, kortų magija yra "torn kampe technika." Žaidimo kortelė yra pasirinktas, vienas kampas nuplėštas ir saugomi žiūrovas, tada likusios kortelės bus sunaikintas.Žaidimo kortelę galima sudeginti, suplėšyti iki, dingo ar ką jūs norite!

Tada magas atkreipia dėmesį į langą, ir įstrigo už lango yra playing card - žiūrovo kortelės!Tai dabar visiškai atkurta.Visi, bet kampe...kad žiūrovų buvo holdingo visą laiką!

Ir, be abejo, - jums nereikia naudoti per langą, nes galutinis poilsio vieta.

Jūs galite turėti žaisti kortelės pasikartoti bet KUR!

Viduje apelsino arba citrinos

Užrakinti saugioje

Viduje užklijuotą voką, išsiųsti anksčiau į jūsų žiūrovas

Viduje ledo blokas

Palaidotas butelis kieme

Galimybės yra neribotos!

Kortelė tikrai yra suplyšusi ir žiūrovas gali net baigti rip!Lengva, gera, paprasta ir praktiška.Žiūrovų pasirenka žaisti kortų, jūs ašara kampe, leidžiant savo žiūrovų pilnas ašarų.Žiūrovų turi ant suplėšyti kampe ir likusios kortelės yra sunaikinta arba išnyko.

Suplėšyti Kampe Mašina, leidžia jums padaryti daug versijų, klasikinis kortų magija be apribojimų kuglarstwo.Dabar galite lengvai atlikti bet kokius tikslu, kad buvo pasirinkta kortelėje, suplėšyti į gabalus tik pasikartoti, trūksta jo kampe, kad turėjo savo žiūrovą.Atkurtos kortelė gali atsirasti bet neįmanoma vietą!

Yra tiek daug poveikio, kurį gali daryti naudojant Suplėšyti Kortelės Mašina!

Šis produktas padės jums ašara kortelės tiksliai kiekvieną kartą!

Labai lengva padaryti.

Žiūrovui gali baigti nepaprastas kampe patys!

Suplėšyti Kampe Mašina yra nauja sąvoka magija.Ateina su viskas, ką jums reikia padaryti savo korteles!

Jums tik reikia pateikti jūsų kūrybiškumą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai