Magija Ugnies Piniginės + Kortelė, Piniginė - 2 in1 Triukas Pro Magija Gudrybės Arti Iliuzijų Priedai Mentalism Gudrybė Magia

Magija Ugnies Piniginės + Kortelė, Piniginė - 2 in1 Triukas Pro Magija Gudrybės Arti Iliuzijų Priedai Mentalism Gudrybė Magia

w119299

Nauja

Yra sandėlyje

€14.18 €9.79
Vnt.

Žymos: triukui piniginės, už telefoną sukelti, triukui, odos magija piniginės, kortelės piniginės triukui, kortelės piniginės magija, triukui gaisro liepsnos spalvos, piniginė moterims, magija profesinės, magic pro.

Prekės Pavadinimas

2 in 1 Apgauti Pro Demo

Discription

Leiskite savo žiūrovų pasiimti ir pasirašyti kortelę.Ji dingsta nuo denio, kaip magas priima savo piniginę.Jis atidaro ją, ji įsiveržia į Liepsnas!Greitai ji užsidaro, atsidaro, tai dar kartą rodo, kad normalios ir nieko sukėlė liepsnas, ir viduje slapta kamera yra pasirašytą kortelę.

Naujovė - gaisro skyriuje yra paslėpta su magnetu; atverti piniginę nebus atskleisti paslaptį gaisro skyriuje, piniginės, atrodo, visai normalu, visais aspektais.Jūs netgi galite purtyti piniginės, arba tegul jūsų auditorija jį išnagrinėti per trumpą laiką.

Pirkėjas turės perchase lengvesni skysčio perfrom Gaisro Piniginės.

Jokios instrukcijos Kortelė, Piniginė; rekomenduojama magai, kurie yra pripratę prie Kortelės Pavogti siekiant perfrom Kortelę į Piniginę.

Tačiau, ne kuglarstwo reikia atlikti Gaisro Piniginės apgauti, jūs žinote, jis iš karto, kai matai gudrybė.Instrukcija NR.

Pirkėjo Skaitymas:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai