6pcs/Daug Centras, Grąžtai 1mm/1,5 mm/2mm/2.5 mm/3mm/5mm 60 Laipsnių HSS Centras, Grąžtai Centravimo Grąžtai Rinkinys

6pcs/Daug Centras, Grąžtai 1mm/1,5 mm/2mm/2.5 mm/3mm/5mm 60 Laipsnių HSS Centras, Grąžtai Centravimo Grąžtai Rinkinys

w84689

Nauja

Yra sandėlyje

€3.93 €3.50
Vnt.

Žymos: grąžto siaurėjantys karka, ratas, pjovimo mediena, 21mm grąžtas, kūgio pabaiga malūnas, metalo apdirbimo įrankis, karbido frezos, metalo, grąžto greitis, stalių, medienos, 2mm gręžimo, skylę rinkinys.

6pcs Grąžtą Bits1mm/1,5 mm/2mm/2.5 mm/3mm/5mm 60 Laipsnių HSS Centras, Grąžtai Centravimo Grąžtai Rinkinys

Savybės: Gali būti taikomas geležies, plieno, vario, aliuminio ir kitų perdirbimui.Kiekviena tiek turi dvigubą pabaigos ir šlifavimo esant standartiniam 60 laipsnių ngle.

ir patvarus, tikslus padėties nustatymas, pjovimo kraštas aišku.Greitas pjovimo greitis, ir geras drožlių pašalinimas.Tiksliai centras gręžimo metalų.Kai sukasi tarp patarimai, du mažesniuose ruošinio gauti atitinkamą centravimo pagimdė.Paruošimo įrankis išlaikyti tikslią gręžimo padėtyje.

Techniniai duomenys:

Kiekis: 6 VNT.

Produkto specifikacijos: 1,0 mm, 1,5 mm, 2 mm, 2.5 mm, 3mm, 5mm

Konkrečius aspektus: kaip paveikslėlyje

Svoris: 60g

Nėra.

Korpuso skersmuo

Gręžimo skersmuo patarimas

#1

4mm

1mm

#2 4 mm 1,5 mm

#3

5mm

2mm

#4 6 mm 2,5 mm, #5

8mm

3mm

#6

12mm

5mm

Naudojimas: 1. Centras ir tepimas grąžtai yra tradiciškai naudojami, kad kūginė skylė tekinimo centro siekiant, kad atspirties taškas standartas twist drill, skirtos užkirsti kelią twist drill vaikšto. 2. Naudojamas darbo vienetų, kurių reikia apdirbti tarp centrų ar gaminti centras komponentai.

Pakuotė:

6 x Center grąžtus

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, gali būti 1-3mm paklaida, prašome suprasti, ačiū!

1) Mes priimame lipay, Vakarų Sąjunga, TT.ll pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

bijau pristatymas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir PO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.ny ginčų sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. ll grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO KALNO, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, FTER TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

bijau atsiliepimus

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai