7 Vnt/set Savarankiškai Centravimo Grąžtai greitapjovio Plieno Vyris Grąžtas Durų, Langų Vyrių Skylę Atidarytuvas Skylę Padėties nustatymo Įrankis

7 Vnt/set Savarankiškai Centravimo Grąžtai greitapjovio Plieno Vyris Grąžtas Durų, Langų Vyrių Skylę Atidarytuvas Skylę Padėties nustatymo Įrankis

w115608

Nauja

Yra sandėlyje

€16.92 €10.32
Vnt.

Žymos: drakula citatos muzika, dradlocks moterų plaukų, motociklo šakės plug, dragees kūdikių buteliukai, vilkite 157w padengti odos, drago telefono atveju, drafon kamuolys statulėlės, vilkite n kamuolys bako viršų, dragee kūdikių drabužiai..

7pcs Savarankiškai Centravimo Grąžtai greitapjovio Plieno Vyris Grąžtas Durų, Langų Vyrių Skylę Atidarytuvas Skylę Padėties nustatymo Įrankis

Savybės:

1. Be vargo gręžimo tiksliai skyles!Savarankiškai Centravimo Grąžtai tiksliai gręžimo greitai ir lengvai!Sutaupote laiko ir energijos, kurią be vargo sukurti puikiai centravimo skyles.

2. Gręžimo tikslūs, gerai centravimo skyles kiekvieną kartą su Savimi Centravimo Grąžtai!Darbo protingesni ir padidinti savo produktyvumą ir tikslius ir patikimus gręžimo!

3. Sukurti puikiai centravimo skylių: Savarankiškai Centravimo Grąžtas yra pastatytas su spyruokliniai vadovas, kad centrai tiek.Spyruoklinių vadovas per tiek sukuria tikslios padėties-kiekvieną kartą.

4. 7 bitai įtraukti, universalus dydžio: Savarankiškai Centravimo Grąžtai būna 7 skirtingų dydžių, užtikrinti, jūs visada turite teisę dydžio bitų bet kokį darbą.Su puikiai suderinti padėties, jums sukurti švarų ir profesinės produkto.

5. Tikslios, patikimos ir pastatytas paskutinis: Pagaminti iš anglies plieno ir orlaivių klasės aliuminio, gręžimo bitai yra patvarus, tvirtas ir pastatytas taip, kad atlaikytų ilgesnį naudojimo.Šiek tiek yra puikus durų vyrių montavimas, kabineto diegimo, stalčiai ir daugiau.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Žalvaris+HSS

Rankenos skersmuo: 1/4inch(6.35 mm)

Rankenos tipas: hexangular rankena

spalva: sidabro tonas

Skylės diametras

5/64" (Skylės skersmuo apie 2 mm, Naudoti apie 2.2~2,8 mm sriegių sriegimo)

7/64" (Kiaurymės skersmuo yra apie 2,8 mm, Naudoti apie 3~3.5 mm sriegių sriegimo)

9/64" (Kiaurymės skersmuo yra apie 3,5 mm, Naudoti apie 4~4,5 mm sriegių sriegimo)

11/64"(Skylės skersmuo apie 4,5 mm, Naudoti apie 5~5,5 mm sriegių sriegimo)

13/64"(Kiaurymės skersmuo yra apie 5.1 mm, Naudoti apie 5.6~6.1 mm sriegių sriegimo)

1/4" (Kiaurymės skersmuo yra apie 6,3 mm, Naudoti apie 6,8~7.3 mm sriegių sriegimo)

5mm (Kiaurymės skersmuo yra apie 5mm, Naudoti apie 5,5~6 mm sriegių sriegimo)

7pcs būti :5/64" 7/64" 9/64" 11/64" 5mm 13/64" 1/4"

1 rinkinys(7pcs) x Savarankiškai Centravimo Grąžtai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai