2020 NAUJAS Wirless Ausines Blutooth Ausines Sporto laisvų Rankų įranga MP3 Grotuvas Su FM Radijo Ausinės 5.0 "Bluetooth" Ausinės

2020 NAUJAS Wirless Ausines Blutooth Ausines Sporto laisvų Rankų įranga MP3 Grotuvas Su FM Radijo Ausinės 5.0 "Bluetooth" Ausinės

w84648

Nauja

Yra sandėlyje

€19.32 €10.62
Vnt.

Žymos: hd212, blutooth telefono, wirless "bluetooth" ausines muzika, fm mobilieji telefonai, slaptas wirless laisvų rankų įranga, "microsoft" telefonas blutooth, mp3 grotuvas su saugojimas, automobilis 7 mp5 fm grotuvas, m3 grotuvas bluetooth, tiesa, wirless ausies žiedpumpuriai.

Savybės:

Nauja 5.0 "Bluetooth": Į A23 "Bluetooth" laisvų rankų įrangą naudoja pažangiausias 5.0 "Bluetooth" technologiją, kuri gali suteikti daugiau stabilus ryšys (ryšio atstumas iki 15 metrų), greičiau poravimo ir universalus suderinamumo.

Muzikos Grotuvas: belaidę laisvų rankų įrangą ir MP3 grotuvą (TF kortelė nėra įtrauktos į paketą), ir tai ne tik belaidė laisvų rankų įranga, bet ir sporto MP3 muzikos grotuvas.Jūs galite mėgautis savo muzikos sąrašą, be vykdant savo telefoną.Keičiamo dydžio TF kortelę iki 32GB.

FM Radijas: Su papildoma FM radijo funkcija, jūs galite turėti įdomus su A23 daugiafunkcinis belaidė laisvų rankų įranga.

Ilgalaikis Veikimas: Tik 2 valandas apmokestinimo, jūs galite turėti iki 10 valandų pokalbio laiko/garso atkūrimo laikas, tai įprasta rankų įranga yra pakankamai, kad suteikti per savaitę, muzikos rėmimo jūsų vykdymo.

Patogiai ir Saugiau: Į A23 belaidžio "Bluetooth" laisvų rankų įranga yra skirta jautri ausis ir jis taip pat tinka labiausiai ausis.Per ausis dizainas, spaudimas ausyse gali būti subalansuotas pasiekti ilgalaikį dėvėti poveikį.Ji taip pat yra saugi metu lauko sporto, todėl skubios pagalbos garsai (automobilių ragai), gali būti išgirstas.

Techniniai duomenys:

Tipas: 3 1. MP3 Grotuvas, "Bluetooth" laisvų rankų įranga

Modelis: A23

Spalva: juoda/mėlyna

medžiaga: plastikas

Sąsaja:

Įėjimas: Micro USB

Galia:

Galia: DC 5 V, 50-60Hz

Baterija: 450mAh polimerų baterija

Įkrovimo laikas: 1-2 val.

Budėjimo laikas: 300 val.

Darbo laikas: 10 val. per mokestis

Pakavimo Sąrašas:

1 x Belaidė laisvų Rankų įranga A23

1 x Instrukcija

1 x USB Kabelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai