Colanders Kiaurasamtis ir Skalbimo Dubuo Rinkinys Universalus Virtuvės Kiaurasamtis, Virtuvės Plovimo Daržovių, Vaisių ir Makaronai

Colanders Kiaurasamtis ir Skalbimo Dubuo Rinkinys Universalus Virtuvės Kiaurasamtis, Virtuvės Plovimo Daržovių, Vaisių ir Makaronai

w121858

Nauja

Yra sandėlyje

€17.75 €13.32
Vnt.

Žymos: colander rinkinys, filtras maisto, makaronai kiaurasamtis, udon makaronų kiaurasamtis, dubuo kiaurasamtis, dubuo vaisių, pene žiedas, makaronai kiaurasamtis, vaisių sietą, colander makaronai.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } ją Naudoti skalbimo vaisių, daržovių ir makaronų, virtuvės ar lauko.

Pagamintas iš Aukštos Kokybės Maisto Klasės Medžiaga.Gali iš esmės išvengti rūdžių ir dažymas sukelia maisto likučiai ir virtuvės tepalo dėmes, saugus, sveikas ir pakankamai tvirtos.Lengva valyti ir atrodo aukšto lygio ir stilingas.Ji bus tik suteikti daugiau malonumo jūsų virimo.

Didelės talpos colanders tempia viską, ką reikia apie virtuvė.Laikykite ar kanalizaciją viską, tokių kaip makaronai, vermišeliai, uogų, špinatai morkos, kopūstai, vaisių ir salotų.

Nerūdijančio plieno dubuo gali būti naudojamas plauti daržoves, plauti indus ir laikykite vandenyje, tinka iškyloms į virtuvę ir lauke.

Į kiaurasamtis ir dubuo rinkinys yra lengva valyti ir plauti indaplovėje, galima dėti vieną ant kito į lengva laikyti ir nešiotis.

spalva:Sidabrinė

Medžiaga:nerūdijantis plienas

dydis:27cm

Pakuotės Turinys:

1 x Nerūdijančio plieno colander

1 x Nerūdijančio plieno baseino

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai