1 Pora Silikono Reguliuojamas Svoris Jogos Fitneso Sunkesni nešiojami ant riešo svoris Apyrankę Naudotis Svoris Rankos Riešo Mokymo Grupė

1 Pora Silikono Reguliuojamas Svoris Jogos Fitneso Sunkesni nešiojami ant riešo svoris Apyrankę Naudotis Svoris Rankos Riešo Mokymo Grupė

w83414

Nauja

Yra sandėlyje

€32.56 €22.79
Vnt.

Žymos: silicio apyrankė, lentelėje laipiojimo mokymo, riešo svoriai 1kg kojos, priedų joga, svorio bracelete, stative foto kamera, asmeninis fitneso stebėti, dumbbel, rankos papuošalai, daug m4.

Savybės:

Atsparus vandeniui & patvarus

Daugiausia pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, minkštas, vandeniui, dėvėti, atsparus ir patvarus, turinti ilgai naudojant gyvenimo trukmę, patogūs dėvėti.

Reguliuojamas svoris

Reguliuojamo svorio apyrankę funkcijų nuimamas nerūdijančio plieno bloko dizainas, kuris gali būti laisvai keisti savo svorį, kad atskyrus blokas.

Reguliuojamas ilgis

Su 9 reguliuojamas skylės, reguliuojamas svoris apyrankė gali keisti savo ilgį, atsižvelgiant į skirtingus riešo dydžio.

Nešiojamų dydis

Tik 25.5*4.5*2.3 cm/ 10.02*1.77*0.9 colių(L*W*H), kompaktiškas ir lengvas, labai patogu atlikti, o ne užima daug vietos.

Taikymo sritis

Reguliuojamo svorio apyrankė yra plačiai tinka bėgimas, ėjimas, plaukimas, mankšta, joga, sporto salė ir t.t.

Specifikacija:

Tipas: reguliuojamas svoris apyrankė

Kiekis: 1 pora

Medžiaga: nerūdijantis plienas + silikono

Spalva: juoda/ rožinė/ violetinė

Dydis: 25.5*4.5*2.3 cm/ 10.02*1.77*0.9 colių(L*W*H)

Grynasis svoris: 700g/ 1.54 kg

Pakuotė:

2* reguliuojamas svorio apyrankė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai