Sunding SD-521 Pažangaus Belaidžio ryšio "Bluetooth" Širdies ritmo Monitorių, Sporto Įranga, Krūtinės Diržo Belaidžio Naudotis Širdies ritmo Grupė Veikia

Sunding SD-521 Pažangaus Belaidžio ryšio "Bluetooth" Širdies ritmo Monitorių, Sporto Įranga, Krūtinės Diržo Belaidžio Naudotis Širdies ritmo Grupė Veikia

w95448

Nauja

Yra sandėlyje

€25.32 €13.92
Vnt.

Žymos: zona širdies ritmo diržas, mijia širdies ritmo monitorius, magene krūtinės diržas dirželis, išgirsti norma, sunding ant, wego širdies ritmo monitorius, sportas viršų, kardio, širdies stebėti norma, širdies ritmo monitorius krūtinės diržas žalia.

Apie produktą

1. "Bluetooth" 4.0 mažai elektros energijos perdavimo, su APP naudoti, siekiant belaidžio duomenų perdavimo 2. Krūtinės dirželio ilgio reguliavimas diapazonas: 70-120CM 3. Baterija 1 CR2032, apie 700 valandų 4. Atsparus vandeniui, sweatproof, lengva valyti 5. Svoris: 64 gramų 6. Įrangos reikalavimai: sistema yra Amdroid 4.4 ir anksčiau, "ios", o telefonas turi "Bluetooth 4.0" palaikymas.

Produkto Savybės

1. "Bluetooth" 4.0 mažai energijos technologijų sinchronizuoja mobile APP " programą, įrašai, širdies plakimas duomenis realiu laiku, ir nustato širdies būklę. 2. Šie duomenys yra tikslūs, teikti aukščiausios, vidutinis širdies ritmas, pratybų laiką ir kitus duomenis, 3. Tiksliai stebėti pratybų širdies ritmo ir kalorijų vartojimas, ir toliau stebėti pokyčius, širdies susitraukimų dažnis fizinio krūvio metu, padėti suprasti valstybės fizinio pasirengimo, nustatyti mokymo metodų laiku, siekiant pagerinti cardiorespiratory ištvermės.

Apie

"IPhone" programinės įrangos atsisiųsti: joycunelite "Android" telefono parsisiųsti www.joycune.com taikomoji programinė įranga Per operaciją kliento, gali būti tokios problemos, kad nebuvo pastebėti.Taip yra sprendimų, atsižvelgiant į tai mūsų inžinieriai: (prašome patvirtinkite juos po vieną) 1. Išjunkite "Bluetooth" ir kitų mobiliųjų telefonų, užtikrinti, kad dabar mobiliojo telefono ir prietaiso yra prijungtas dabar. 2. Nuo "Bluetooth" parametrai mobilųjį telefoną, įjunkite "Bluetooth" funkciją, atšaukti ankstesnius porą (ie ištrinti ankstesnį porą), nuskaitykite dar kartą, ir poros. 3. Iš naujo nustatyti "Bluetooth" širdies ritmo diržas: nuėmus Bluetooth širdies ritmo diržas, baterija, laukti daugiau nei 10s, grąžinkite bateriją, nuskaitykite dar kartą, ir poros. 4. Jei naudojate Programą ryšį, įsitikinkite, kad įjungtas "Bluetooth" ryšys, kai programa veikia "Bluetooth", ir leisti App veikia "Bluetooth" ("Android" įrenginys, " s "Bluetooth" operacija gali tekti kreiptis dėl padėties nustatymo). 5. Naudojant app, prašome įsitikinkite, kad tik vieną app yra dabar prisijungę širdies ritmo diržo.Galite uždaryti, ir kitų nepageidaujamų programų iš fono. 6. Rekomenduojama naudoti mūsų App prisijungti prie prietaiso: joycunelite.

Pakavimo Sąrašas

1*Širdies Ritmo Monitorius Jutiklis 1*Krūtinės Diržas 1*Instrukcija 1 x CR2032 Baterijos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai