Naujas Smart Žiūrėti Vandeniui Sporto Apyrankė KOSPET Raptor "Bluetooth 4.0" Anti-susidūrimo smūgio absorbcijos Smart Žiūrėti

Naujas Smart Žiūrėti Vandeniui Sporto Apyrankė KOSPET Raptor "Bluetooth 4.0" Anti-susidūrimo smūgio absorbcijos Smart Žiūrėti

w83059

Nauja

Yra sandėlyje

€30.40 €22.19
Vnt.

Žymos: smartwatch, g20 smart žiūrėti, kospet ministras, plius smart žiūrėti, kospet optimus pro, g šoko smart žiūrėti, kospet žiūrėti, kospet, stiklo kospet viltis, garbės whatch gs pro.

Kulka Taškų:

1、Vandeniui ir Anti-susidūrimo: laikrodžių su tvirto kūno funkcijų susidūrimų vengimo ir smūgio absorbcijos dizainas, kuris turi 1.3-colių aukštos raiškos rezoliucija ekrano.Jums tik reikia padidinti savo riešo gauti svarbios informacijos, Turi 3 lygių apsauga (vandeniui /apsauga nuo dulkių/anti-susidūrimas), išlaikė griežtą laboratorinis bandymas.

2、Platus Suderinamumas: 230mAh baterijos talpa gali trukti iki 10 dienų vartojimo ir 30 dienų budėjimo režime, leis jums išlaikyti tvarkingą darbo efektyvumo visą dieną.Šis laikrodis yra įrengta su "Android" 5.1+ ir įrenginių, skirtų " IOS "10.0+" Bluetooth " 4.0. Pradėti savo fitneso kelionę per APP DaFit ir mėgautis sveikesnį gyvenimo būdą.

3、20 Sporto režimas: Built-in 20 sporto rūšių specialiai atrinktų vyrų vartotojams, pvz., bėgimas, krepšinis, futbolas, alpinizmas ir kt.Veiklos tracker gali tiksliai įrašyti savo pratybų duomenų žingsnius, kalorijas, atstumą, veiklos, laiko ir širdies susitraukimų dažnį.Su GPS sekimo funkcija, jūsų naudojimosi maršrutas bus stebimi dėl APP Da Tinka.

4、Daugiau Nei 50 UI Surenka: Priima originalaus dizaino, ženklo Kospet dial UI.APP DaFit sukūrė daugiau kaip 50 skirtingų stilių, surenka, leidžia jums pakeisti daugiau surenka ne bus.Be to, galite tinkinti savo unikalų dial, kad atitiktų jūsų kasdieninio stiliaus suknelė.

5、All-in-one Smart Žiūrėti: smart watch turi kelias funkcijas, kurios gali stebėti įeinančius skambučius ir tekstinius pranešimus, miego stebėjimo, pedometer, žadintuvas, oro ir 24 valandų širdies ritmo monitoringo .Suteikti daugiau patogumo savo gyvenimą.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: už KOSPET

Modelis: už Raptor

Ekrano dydis: 1.3 colių spalvotas ekranas/ 320* 320

"Bluetooth": už Ver 4.0

Lustas: NRF52832

Baterijos talpa: 230mAh polimerų baterija

Įkrovimo laikas: 1-2H

Baterijos veikimo laikas: 8-12 dienų nuo dienos, 30 dienų budėjimo

RAM/ROM: RAM: 64KB/ROM: 64M

Atsparus vandeniui klasė: IP68

Parama Android arba IOS specialios versijos: už IOS9.0 ir daugiau, Android 5.1 ir aukščiau

PROGRAMĖLĖS pavadinimas: Da Tinka

Paramos priminimas: vibracija

Pakelkite rankas, gyvinti, ekranas: parama

Ar ekranas yra visada: nr.

Ar palaikyti "Bluetooth" ryšį: nr.

Funkcijos: sporto režimas, oras, žingsnis skaičiavimo, matavimo atstumą, kalorijų suvartojimą valdymo, miego valdymo, laiko rodymas, skambučių priminimas, sėdimas priminimas, protingas žadintuvas, širdies ritmo informacija stumti (už WeChat, už QQ, SMS, už Facebook, Twitter), oro programą, muzikos valdymo, kameros valdymo.

Palaikomų kalbų ciferblatas: anglų (numatytasis), prancūzų, vokiečių, italų, ispanų, portugalų, rusų, Japonų, korėjiečių, arabų, uzbekistano, Supaprastinta Kinų, Tradicinė Kinų

Palaikomų kalbų PROGRAMĄ: anglų, arabų, danų, vokiečių, ispanų, suomių, prancūzų, ispanų, italų, Japonų, korėjiečių, olandų, norvegų, lenkijos, portugalų, rusijos, švedų, Tajų, ukrainiečių, Kinų, Kinų, Tradicinė.

Ciferblato medžiaga: grūdintas stiklas

Dirželio medžiaga: TPU

Perjungiklis (ilgis + plotis + storis): apie 4.7*5.2*13.3 cm/1.85*2.05*5.24 į

Žiūrėti virvutė (ilgis + plotis): apie 12,5*2.2 cm/4.92*0.87 į; 8.5*2.2 cm/3.35*0.87 į

Nešiojami diapazonas: 15-22cm

Pakuotės dydis: apie 8.6*8.6*6cm/3.39*3.39*2.36 į

Spalva: juoda

Produkto svoris neto: apie 47g

Pakuotės svoris: apie 130g

Pakavimo Sąrašas:

1*Žiūrėti

1*Dirželis

1*Įkrovimo Kabelis

1*Anglų Vadovas

2*Apsauginės Plėvelės

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai