Pasaulinė Versija Huami Amazfit VTR 47mm GPS Smart Watch Vyrų Vandeniui 5ATM Smartwatch 24 Dienų Baterija AMOLED Ekranas, 12 Sporto Režimas

Pasaulinė Versija Huami Amazfit VTR 47mm GPS Smart Watch Vyrų Vandeniui 5ATM Smartwatch 24 Dienų Baterija AMOLED Ekranas, 12 Sporto Režimas

w111599

Nauja

Yra sandėlyje

€168.86
Vnt.

Žymos: smartwatch, sg2 smart žiūrėti, gp tracker, ary laikrodžiai, amazfit os, žiūrėti, apsaugos amazfit slenksčio, hs6620d smart žiūrėti, lige smartwatch moterims, vyrai žiūrėti.

Mano draugas, aš džiaugiuosi pasirinksite prekių mūsų parduotuvėje.Prekių mūsų parduotuvėje yra sandėlyje! !! !!Speciali Pastaba: Dėl to, kad tiekėjas iš amazfit vtr apsauginės plėvelės dar neprasidėjo, apsauginė plėvelė, yra sandelyje.

Klausimai dažnai užduodami pirkėjų

Apibūdinti informacijos pardavimo punkte, pritraukti ir proFor užsakymų pristatymas iš Kinijos, yra tikimybė, kad jums reikės mokėti mokesčių, muitų, dėl savo šalies.Tai priklauso nuo jūsų šalies įstatymų.

Techniniai duomenys:

Amazfit VTR " smart žiūrėti funkcijų klasikinę išvaizdą tradicinių žiūrėti, jis yra puikus sporto ir verslo tikslais.Jos ryškiausias bruožas yra ultra-ilgas baterijos veikimo laikas, kuris iki 24 dienas normaliai naudojant, galima sakyti sudie dažnai įkrauti. 12 sporto režimas sekti savo sveikatos skirtingą statusą.Daugiau kaip 100 laikrodžių veidus, ir už savo pasirinkimą. ●Elegantiškas Dizainas.Madingas ir elegantiškas dizainas suteikia jai tradicinių žiūrėti išvaizdą; b.Daug įvairių built-in laikrodžių veidus, tinka bet kokiai progai, nuo sportiškas tie, kurie daugiau madingas ir tradiciniais.c.Fluorubber, Oda + silikono arba silicio greito atlaisvinimo dirželiai su priemoka ieškoti & prakaito įrodymas. ●Premium Meistriškumo a. 1.39 colių AMOLED Ekranas su aukštos 326PPI (rezoliucija "retina" lygio)."Corning Gorilla glass & anti-pirštų atspaudų danga.Rezoliucija 454 x 454 b. 5 ATM atsparumas vandeniui užtikrinti normalų naudoti iki 50 metrų vandens slėgio.Ilgalaikis Veikimas: c. 24 dienų baterija norėdami išvengti dažno mokesčių ir sutelkti dėmesį į savo kasdieninę veiklą, protas nemokamai.d. 28nm itin mažas energijos suvartojimas Sony GPS lustas, vartoja tik 1/3 energijos, palyginti su panašiais GPS žetonų.e.

Savarankiškai parengti DualHeaTeck technologijų pasiekti 24/7 nepertraukiamo širdies dažnio matavimas efektyviau ir su mažesnėmis energijos sąnaudomis. ●Asmeninis Treneris a. 12 sporto režimas: lauko/patalpų bėgimas, pėsčiomis, lauko/patalpų dviračiai, elipsiniai treneris, baseinas/atviro vandens plaukimo, alpinizmas, takas, bėgimas, slidinėjimas, naudojasi.b.Built-in GPS + GLONASS, kuri yra tiksliau nei palydovų, kad būtų galima tiksliai sekti savo maršrutus. ●Asmens Ir Sveikatos Asistentas a. 24h nuolatinė širdies ritmo gauti išsamų vaizdą apie jūsų širdies elgesį dieną ir naktį su širdies ritmo zonas + nenormalus širdies ritmas įspėjimo.b.Miego stebėjimo geriau suprasti savo miego modelis.c.Smart Pranešimai gauti visus jūsų svarbius naujinimus tiesiai ant jūsų riešo.d.Sėdimas priminimus pranešti jums, kai jums buvo aktyvūs per ilgai.e.

Orų prognozė (nuo 5 iki 7 dienų) + temperatūros priminimus, Specifikaciją Belaidis ryšys: Bluetooth 5.0 / WS Hidroizoliacijos reitingas: 5 ATM sertifikuotus (iki 50 metrų, vandens gylis -) GNSS palydovinė navigacija: GPS + GLONASS dual palydovinės padėties nustatymo Jutikliai: PPG Optinis Širdies ritmo jutiklis, 6-ašis pagreičio jutiklis, Magnetinės jutiklis, Oro Slėgio daviklis, Aplinkos Šviesos jutiklis, Talpa jutiklis

Elegantiškas veiklus, Aktyvus Stilius(Amazfit VTR)

24 Dieną Baterija Metalo ir Keramikos Elegantiškas Dizainas, "Retina" klasės AMOLED Ekrano 50 Metrų Atsparus Vandeniui 12 Sporto režimas

DUK

Subtilus ir Elegantiškas, su Klasikinio Dizaino Atgal

Su suderintas klasikinis žiūrėti dizaino ir pažangių elementų, Amazfit VTR 47 mm priima klasikinis dizainas su dual crown ir sukamaisiais žiūrėti veidą.Laikrodžio korpusas pagamintas iš tauriųjų metalų, tokių kaip titano, todėl šviesos, subtilus ir elegantiškas, bet ir tvirtas.Plius, su lustered mikrokristalinė cirkonio keramikos bezel, jausmas yra.palyginti su high-end mechaninė žiūrėti.Nesvarbu, ar jūs darote, lauko aikštelių ar dėvėti kostiumą, jis tinka jūsų poreikius puikiai.(amazfit vtr 47mm smart žiūrėti)

Aišku, Didelis Ekranas ir Įvairių Laikrodžių Veidus: Šventė Akims

Didelis, "Retina" klasės AMOLED didelės raiškos ekranas aiškiai rodo laiką, informacija, taip pat įvairūs prašymo turinys ant gyva žiūrėti veidą.Žiūrėti Veido Parduotuvė numato įvairių laikrodžių veidus, galite rinktis ir keisti, kuris daro jūsų Amazfit VTR a worlhof meno turtingas kūrybingumo įvairių programų(amazfit vtr " smart žiūrėti)

Revoliucinės Baterijos tarnavimo laikas 24 Dienas,be Rūpesčių Apie senka Baterija Nebėra

Pažangi mikroschema su mažu energijos suvartojimu, nauja grandinė, dizainas, ir giliai energijos vartojimo valdymo ir optimizavimo įjungti.į Amazfit VTR atlikti puikiai visą jo baterijos tarnavimo laiką.(xiaomi amazfit vtr)

Atsparus vandeniui Iki 50 Metrų ir Didelio tikslumo GPS,Jūsų Geriausias draugas už Kalnų Laipiojimo arba Atviro vandens Plaukimo

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai