OLIECO Rinitas, Alergija Atsarginiais Massager Nosies Alergija Fizioterapija Prietaisą, Nosies Užgulimas, Sinusitas CureSmart Snore Kamštis

OLIECO Rinitas, Alergija Atsarginiais Massager Nosies Alergija Fizioterapija Prietaisą, Nosies Užgulimas, Sinusitas CureSmart Snore Kamštis

w79895

Nauja

Yra sandėlyje

€35.78 €16.82
Vnt.

Žymos: mašina de masažas, naujausių prostatos masažo prietaisas, asmens massager elektros, sinuse, mat gumos masažas, kojų neštuvų, stabdžių snore, didelis masažas roller, veido massager elektrinis žmogus, pigūs kaklo massager.

OLIECO Rinitas, Alergija Atsarginiais Massager Nosies Alergija Fizioterapija Prietaisą, Nosies Užgulimas, Sinusitas CureSmart Snore Kamštis

Pavadinimas: Nosies alergijos atsarginiais

Tipas:CR-912

Žemo dažnio elektros srovės:1 HZ

Įtampa:0-24V

Kontrolės Metodas: Kompiuterio Tipas

Spalva: Balta

Medžiaga: ABS

Temperatūra:+10℃-+40℃

Maitinimo:3PCS*AAA baterijos(neįtraukti)

Neto svoris:200g

Funkcija:

ü SVEIKATOS ir EFEKTYVUS: ne-narkotikų terapija, be skausmo, neinvazinė, nėra jokio šalutinio poveikio, priima žemo lygio lazerio spinduliuotės ir impulso masažas, kurie gali gauti geras, ir greitas poveikis.

ü 2 IN 1 PRIETAISAS: (1) gydymas Lazeriu - naudoti raudonas šviesos terapija dėl atleidimo iš rinitu ir alergijos simptomus (2) Impulso gydymas - naudoti impulso masažas stimuliuoja nosies, lengvai knarkti.

ü PAŽANGIOS KONTROLĖS: 3 nustatymo laiko ir 3 intensyvumo lygis gali būti koreguojamas, pasirenkant tinkamą terapijos laikas ir intensyvumas pagal būklę jūsų kūno.

ü TAIKYMO DIAPAZONAS: rinitas, alergija simptomai, knarkti, nosies užgulimas, nosies niežulys, čiaudulys, sloga, nosies polipų ir kitų nosies klausimus.gali paspartinti ir pagerinti nosies gleivinę cilia normalus sūpynės detoksikacijos funkciją, padidinti galią, stiprinti nosies audinių detoksikacijos galimybes.

ü NEŠIOJAMŲ & PATOGU: Su stilingas ir kompaktiškas dizainas, jį galima naudoti kasdien - paruošta alergijos ir kitų ekstremalių situacijų, bet kuriuo metu! 1-3 gydymo kiekvieną dieną, ir laikyti 4 minučių kiekvieną kartą.

Pakuotė :

1 x Alerginio Rinito Gydymas Lazeriu Mašina

1 x Lazerinis Zondas

1 x Žemo dažnio Įrašą

1 x Vartotojo Vadovas

Šiltas patarimai :

Įdėkite nosies clamper kištuką į geltonos skylės (Pulsas) pagrindinis vienetas;

Įkiškite kištuką iš nosies vamzdis į juodąją skylę (Lazerio) iš pagrindinio įrenginio;

Neįterpti klaidingą poziciją, kitaip jis gali sudeginti lazerio šviesa.

Pastaba :

Klausimas : Kodėl verta rinktis mus ?

A : Mes gamykloje.Mes paramos OEM jums.Tik kaip prekės, mes buvo numatyta kitų pardavėjų, kurie parduoda apie www.poligon-1.lt.Mes paramos papildomą 2 metų po pardavimo tarnyba (jums tik reikės pateikti įrodymą ir freigt gauti naują ).Nors lyginant su kitais pardavėjais, jūs galite gauti Daugiau pasiūlymų ir paslaugas choossing mums.

Paslaugas po pardavimo: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Palikite 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos bei prekės.Mes galime pasiūlyti nuolaidą kitam užsakymui.Jei turite kokių nors problemų su mūsų prekės ir paslaugos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl linija, arba per elektroninio pašto, telefono ...Mes stengiamės, kad esate patenkintas.Grąžinimo Politika, Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo jūsų prekių gavimo be pagrindo.Prašome skambinti prekių pradines sąlygas.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai